A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu mouse de fructe de padure...

Postat de: marcelalidia22 in Torturi

Blat: Batem spuma galbenusurile cu 2 linguri de zahar pana cand se albesc dupa care adaugam colorantul. Adaugam albusurile batute spuma cu restul de zahar si faina alba amestecata cu praful de...Citeste continuarea

Tort de clatite cu crema mascarpone...

Postat de: marcelalidia22 in Bucataras in oras

Ingrediente: 10 clatite ( aluat: 3 oua , lapte ,100 ml.apa , faina si 2 linguri de zahar ) 250 g mascarpone 100 ml topping de mure 6 ling.de zahar...Citeste continuarea

Tarta cu cirese si capsuni

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se spala capsunile si li se indeparteaza coditele. Se spala ciresele si li se indeparteaza coditele si samburii. Se pun fructele intr-un castron si peste ele se pune zaharul si se amesteca,...Citeste continuarea

Tort cu piscoturi si fructe

Postat de: mirela0911 in Torturi

Se spala fructele. O caisa, o piersica si kiwi se pastreaza pentru ornat. Restul se taie cubulete mici. Banana se taie rondele. Ananasul se pune la scurs. Se pastreaza 2-3 lg de ananas pentru...Citeste continuarea

Tarta aperitiv cu aluat de placinte

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

     Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,ouale,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si...Citeste continuarea

Tarta cu vinete si branza de vaci

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Pregatim prima data aluatul. Cernem faina intr-un vas si adaugam untul rece. Faramitam cu mana  pana devine nisipos. Adaugam sarea si ouale. Amestecam pana obtinem o bila. Acoperim cu folie...Citeste continuarea

Tort Pasqual Sarat

Postat de: marcelalidia22 in Aperitive / Garnituri

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi...Citeste continuarea

Tiramisù di colomba

Postat de: marcelalidia22 in Dulciuri

Pentru inceput incepem sa taiem 2 dischete de Colomba de marimi diferite sau aceeasi marime. ( Eu am taiat marimi diferite ca sa intre in vasul de plastic ). Acum prepram crema de mascarpone:...Citeste continuarea

Tort Pavlova cu crema de vanilie...

Postat de: RuxyRux in Torturi

Pentru a prepara blatul de Pavlova: Separam ouale si mixam albusurile cu un praf de sare apoi foarte bine cu zaharul pe care il punem in doua transe. Vom mixa in jur de 7  sau 8 minute sau...Citeste continuarea

Tocanita cu pipote de curcan

Postat de: licurici_lra in Curcan

Am spalat pipotele, apoi le-am taiat in bucati mai mici (sa se fiarba mai bine). Rosiile le-am curatat de coaja, apoi le-am taiat bucatele mici si am pastrat sucul care l-au lasat....Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: andaoana in Torturi

Blat: Faina o amestecam cu cacao si praful de copt. Intr-un bol mixam ouale impreuna cu zaharul pana cand isi schimba culoarea si sunt ca si o spuma. Adaugam treptat faina amestecata cu...Citeste continuarea

Tarte cu salam si mozzarella

Postat de: licurici_lra in Aperitive / Garnituri

Am ras cascavalul, rosia am taiat-o in feliute si am batut oul spuma. Am portionat aluatul si l-am asezat in forme de tarta (unse cu putin ulei).  Am pus jumatate din...Citeste continuarea

Tarta cu dovlecel si morcovi

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Se curata morcovii, cartoful si dovlecelul si se taie cubulete. Se pun morcovii la fiert in apa cu sare. Se fierb 5 minute, apoi se scot si se scurg. In aceeasi apa se pune la fiert cartoful. Se...Citeste continuarea

Tort Fluture

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Cand incep sa se intareasca, se adauga zaharul pe rand, mixand bine dupa fiecare. Se toarna apa si uleiul pe rand, se...Citeste continuarea

Tarta cu nectarine si afine

Postat de: AlexTeacher in Dulciuri

Adaugati oul si untul la temperatura camerei intr-un  malaxor (eu folosesc un Ankarsrum, sunt super multumit de el) – montati atasamentul pentru...Citeste continuarea

Tort Padurea Neagra cu Green Sugar

Postat de: mitinita in Retete diabetici

Blatul Preaincalzim cuptorul. Separam ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Adaugam indulcitorul natural si batem in continuare. Alternativ, adaugam galbenusurile, uleiul si...Citeste continuarea

Tort Green Sugar

Postat de: reisnaor_2006 in Retete diabetici

      Albusurile se separa de galbenusuri.Cu ajutorul mixerului, albusurile se bat spuma. Cand sunt aproape gata, se toarna pe rand, in ploaie, cele 5 linguri de zahar si...Citeste continuarea

Tarta "Soare"

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Taiati dovlecelul in felii subtiri si ardeiul in lamele fine. Trasati cu cutitul o stea in centrul aluatului. Ungeti cu ou. Puneti fellile de dovlecel pe partea de aluat netaiata, adaugati...Citeste continuarea

Tarta cu vinete si rosii

Postat de: daniastefania in Aperitive / Garnituri

Incepem prin a pregati aluatul pentru tarta noastra. Punem intr-un vas apa calduta, in care dizolvam drojdia. Adaugam faina, untul si sarea si framantam bine, pana obtinem un aluat nelipicios dar...Citeste continuarea

Tarta cu fructe

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Faina se amesteca cu praful de copt, sarea, zaharul tos si zaharul vanilinat. Se adauga untul moale si ouale cate unul si se mixeaza bine compozitia. Se toarna compozitia intr-o tava rotunda...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: merisor67 in Torturi

Tiramisu reţetă originală Preparam mai intai cafeaua tare, la filtru sau chiar la expresor daca avem. Eu am fiert-o la filtru din 4 lingurite cafea Lavazza, 1 lingurita zahar, 1 varf...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ceapa si galuste

Postat de: reisnaor_2006 in Pui

        Puiul il curatam de impuritati si-l taiem bucati. Am folosit si pieptul de pui pe care l-am taiat cubulete. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem...Citeste continuarea

Tortulete din waffe si crema de...

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru waffe, spargem ouale intr-un bol si presaram sare peste ele, apoi adaugam zaharul pe care il rasnim si le mixam pana cand devin spumoase si se dizolva zaharul. Adaugam apoi, pe rand,...Citeste continuarea

Tarta cu branzeturi si crusta de...

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam iaurtul treptat, drojdia si incepem sa framantam. Cand aluatul devine omogen, elastic,...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu capsuni si cocos

Postat de: Corina33 in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Intr-un blender mixam apa fierbinte cu 100 g nuca de cocos, apoi o strecuram si lasam deoparte la racit. In laptele de cocos obtinut o sa inmuiem piscoturile....Citeste continuarea

Tort cu capsuni - reteta cu nr. 100

Postat de: Pungasa_Rogue in Torturi

Se pastreaza 8 capsuni pentru ornat, restul se spala, li se indeparteaza coditele si se taie in jumatati sau sferturi, iar peste ele se pun 8 plicuri de Green Sugar. Se amesteca si se baga la...Citeste continuarea

Tirokafteri - crema picanta din...

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se adauga fulgii de chili. Se prajesc la foc mediu spre mic pana elibereaza aroma. Se transfera uleiul astfel infuzat, impreuna cu fulgii de...Citeste continuarea

Tocana de ied cu cartofi noi,...

Postat de: simona72 in Oaie

Carnea, se spala bine, cu atentie, pentru a nu ramane eventuale fire de par pe carne. Se curata de evntuale pielite si se taie in bucati, potrivite ca marime. Ceapa si usturoiul se spala, se...Citeste continuarea

Tocana la tuci din piept de porc

Postat de: Constelatialeu in Mancaruri cu carne

Portionam pieptul de porc in bucati mai mici si prajim in tuci, cat sa se inabuse bine si sa se rumeneasca putin. Scoatem carnea si punem ceapa taiata solzisori,morcovul taiat cubulete...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni si crema de ciocolata

Postat de: reisnaor_2006 in Dulciuri

       Se freaca galbenusurile cu zaharul, se bate albusul spuma, peste albus se aduga galbenusurile, esenta si cele 4 linguri de faina,se incorporeaza usor cu...Citeste continuarea

Taci si inghite cu oua de prepelita

Postat de: Moni_alex in Aperitive / Garnituri

Se pune laptele pe foc, cand se incalzeste se adauga malaiul si se fierbe pana iese o mamaliguta mai moale. Branza telemea se faramiteaza si se amesteca cu smantana. Se unge cu unt un vas de...Citeste continuarea

Tort duo de ciocolată

Postat de: CulinaryRainbow in Dulciuri

   Am amestecat ingredientele uscate într-un vas încăpător.     Într-un alt castron am mixat albușurile spumă tare, apoi am redus viteza mixerului...Citeste continuarea

Tort cu crema de branza si piersici

Postat de: Xandrinne in Torturi

Eu am facut un blat din 6 oua, 180 g zahar, 160 g faina, 20 g cacao. Ouale le-am mixat bine, cca 20 de minute, impreuna cu zaharul, un praf de sare si niste esenta de vanilie, pana si-au marit...Citeste continuarea

Tarta foietaj cu porumb si branzeturi

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Lasam aluatul foietaj la dezghetat. Preincalzim cuptorul la 175-180 grade. Intindem aluatul foietaj in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem aluatul cu rosii pasate, presaram seminte de...Citeste continuarea

Tarte dietetice cu...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Preincalzim cuptorul la 175 grade. Curatam ciupercile si le taiem marunt. Le punem la calit in ulei de masline,presaram sare si piper dupa gust. Dupa ce apa lasata de ciuperci a...Citeste continuarea

Tarta dietetica cu...

Postat de: Valclaudia in Dulciuri

Preincalzim cuptorul la 180 grade. Toate ingredientele enumerate la blat se amesteca cu mixerul pana obtinem o pasta omogena. Tapetam o tava rotunda cu hartie de copt, imbracam apoi tava cu...Citeste continuarea

Tocana cu pulpa de porc si ciuperci

Postat de: Dya in Porc

Taiem carnea in bucati mici si o rumenim in cateva linguri cu ulei. Adaugam ciupercile taiate cuburi si acoperim tigaia cu un capac pentru 5 minute sau atat cat sa se rumeneasca suficient....Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală, cu...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Tiramisu reţetă originală Ouale le mixam cu zaharul farim pana devin spumoase, apoi adaugam mascarponele.Smantana dulce impreuna cu frisca lichida le mixam bine, pana devine o frisca tare,...Citeste continuarea

Tort cu capsuni si jeleu

Postat de: daniastefania in Torturi

Pentru inceput, vom face blatul. Punem laptele, ciocolata si untul la topit, apoi lasam sa se raceasca. Ouale se mixeaza cu zaharul pana se spumeaza. Se adauga faina cernuta cu praful de copt....Citeste continuarea

Tarta cu ciuperci si sunca

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se amesteca faina cu sarea, apoi se pune oul, untul taiat bucatele si apa. Se framanta un aluat moale si nelipicios, eventual se mai adauga faina daca este cazul, apoi se lasa la rece,...Citeste continuarea

Tort cu crema de vanilie si...

Postat de: momo121 in Torturi

Blatul si crema de ciocolata este bine sa le facem cu o zi inainte. Pentru blat: Separam ouale, albusurile le batem bine cu un praf de sare, punem si zaharul, mixam pana se topeste, apoi...Citeste continuarea

Tort cu crema de cocos si de ciocolata

Postat de: raluca95 in Dulciuri

Incepem cu blatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul si mixam pana...Citeste continuarea

Tocanita de miel cu cartofi

Postat de: mena29 in Mancaruri cu carne

Spalam carnea cu apa calduta si o portionam. O rumenim bine in uleiul incins dupa care o scoatem pe o farfurie si in uleiul din cratita calim cepele curatate, spalate si taiate fideluta sau...Citeste continuarea

Tort cu branza de vaci,frisca si...

Postat de: mena29 in Dulciuri

Am folosit o tava cu diametrul de 26 cm. Prima data am pornit cuptorul sa se incalzeasca la 180 grade. La blat am mixat bine ouale cu zaharul si prafu de sare, am adaugat untul moale la...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si capsuni

Postat de: merisor67 in Torturi

Pentru blat , separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ambele. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul, pe care l-am rasnit mai intai. Adaugam pe...Citeste continuarea

Tort ceas

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Pentru blat mixam albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana se topeste .Frecam bine galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri.Amestecam faina cu...Citeste continuarea

Tarta cu legume

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Pentru aluat: ca de obicei l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in masina in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Am intins aluatul pe masa de lucru/folie de silicon...Citeste continuarea

Tort rulada cu crema ganache si bezele

Postat de: Sim0naWorld in Torturi

Cu o zi inainte am pregatit bezelele si crema ganache. Pentru bezele am procedat astfel: am pornit cuptorul la cea mai mica putere pentru a se incalzi. Pe aragaz am pus un vas cu apa...Citeste continuarea

Tarta cu spanac si carnaciori

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri

Am tocat ceapa verde si am pus-o pe foc intr-o tigaie impreuna cu  untul.Dupa ce am spalat bine spanacul , l-am oparit , apoi l-am tocat marunt si l-am pus in tigaie peste ceapa.Am lasat pe...Citeste continuarea

Tort Ciocolatos

Postat de: Ela68 in Torturi

1. Pentru blat,amestecati ingredientele uscate: faina, zaharul, cacaoa, bicarbonatul, praful de copt si sarea.  2. Amestecam apoi separat smantana, ouale si untul topit.   3....Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]