Tochitura

de -Licurici- in Mancaruri cu carne, 30 Iun 2015 | 4103 vizualizari

 

Mi se facea pofta in fiecare zi cand ma uitam pe meniurile postate de bucatarasi si m-am gandit sa postez si eu reteta mea de tochitura. Am vazut ca fiecare o face dupa bunul plac, asa ca va prezint varianta care imi place mie si o pregatesc mai mereu celor dragi :)

 

INGREDIENTE

  • 300 g kaizer
  • 500g carne de porc semiafumata
  • 4 tipuri de carnati(ardelenesc, macelaresc, de casa si semiafumat)
  • 2 cepe mari
  • 1 catel de usturoi
  • 200 g bulion
  • cimbru, sare, piper
  • patrunjel verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

  • Carnatii, kaizerul si carnea le-am taiat bucati mici, iar ceapa si ustuioiul le-am tocat putin mai mare decat de obicei.
  • Prima data am pus kaizerul la prajit, apoi am adaugat carnea si carnatii, le-am prajit putin, apoi am adaugat ceapa si usturoil si le-am mai lasat  cam 5 min, sa se inmoaie.
  • Am amestecat, intr-un castron, bulionul cu o cana de apa, apoi l-am pus peste carne.
  • Am pus si o lingura de cimbru si am lasat sa fiarba in jur de 30min.
  • Cand a fost aproape gata, am potrivit cu sare, piper si am adaugat patrunjelul tocat.
  • Am servit cu mamaliguta si a fost tare gustos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu piept de pui