Tort Pavlova cu ciocolata si capsuni
Postat de: RuxyRux in PrajituriAlbusurile se mixeaza un minut cu praful de sare pana devin spuma, apoi se mixeaza adaugand zaharul lingura cu lingura inca 7 sau 8 minute, sau pana nu se mai simte zaharul inte degete....Citeste continuarea
Tort cu capsuni si fragi
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat : Ouale cu zaharul le mixam bine,apoi adaugam uleiul ca la maioneza.Peste oua adaugam amestecul de faina,praf de copt si cocao,omogenizam bine si apoi adaugam laptele.Tapetam o forma de...Citeste continuarea
Trandafiri de mere
Postat de: ctlina in DulciuriTăiati aluatul in 4 fâșii de latime de 3-4 cm. Marul se taie in felii foarte subtiri. Feliile de mar le cufundati 2 minute în apă clocotita (am ratat acest pas). Ungeti...Citeste continuarea
Tort Pavlova cu fructe de padure si...
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe separa ouale, se pun albusurile intr-un vas (eu cu galbenusurile am preparat o praji delicioasa cu visine). Se ia o farfurie cu diametrul de 21, 3 cm... se asaza cu fata in jos pe o hartie...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: pushaa in TorturiBLAT: Separam albusurila de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare apoi adaugam treptat zaharul. Galbenusurile le amestecam cu ulei si un praf de sare. Turnam galbenusurile peste...Citeste continuarea
Tort cu crema de branza si capsuni
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul: Se mixeaza ouale, praful de sare si Green Sugar la viteza mare pentru cca 20 de minute, pana isi tripleaza volumul. Faina se amesteca cu praful de copt apoi se incorporeaza in crema de...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si cirese
Postat de: medioto59 in DulciuriTaiem untul bucatele si il punem intr-un bol. Batem oul cu un strop de sare. Adaugam peste unt zaharul,zaharul vanilat,oul batut si coaja de portocala. Stingem bicarbonatul in zeama de...Citeste continuarea
Tort cu crema de menta si capsuni
Postat de: margo in TorturiPentru blat, se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu sarea,se adauga uleiul in fir subtire, apoi apa. Compozitia se lasa deoparte...Citeste continuarea
Tarta cu gem si nuci
Postat de: Moni_alex in DulciuriSe pune faina intr-un vas, se adauga 100 g unt, galbenusurile, zaharul, zaharul vanilinat, sarea,smanatana, praful de copt, coaja rasa de lamaie si se amesteca bine pana se omogenizeaza aluatul (...Citeste continuarea
Taietei - Nouilles chinezesti
Postat de: ctlina in PasteTaiem ceapa in rondele fine. Ghimbirul il taiem marunt. Morcovul il taiem julien. Calim bine ghimbirul, ceapa si morcovul in ulei. Intre timp se fierb pastele cu putina sare- 2-3 minute. Se...Citeste continuarea
Tort aniversar
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiPentru blat batem albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul alternand cu apa.2 linguri zahar mixam bine apoi o lingura de apa. Frecam galbenusurile cu uleiul, apoi le adaugam peste albusuri...Citeste continuarea
Tort cu piscoturi,visine,iaurt si...
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiPunem visinile pe foc pana dau in clocot.Le punem intr-o strecuratoare. Caramelizam 2 linguri de zahar si stingem cu zeama de la visine. Lasam sa fiarba pana se topeste caramelul....Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars
Postat de: Moni_alex in DulciuriSe caramelizeaza 8 linguri de zahar intr-o cratita mai inalta si se tapeteaza peretii cratitei cu zaharul caramelizat. Se lasa sa se raceasca. Crema se face din: 8 oua, 8 linguri zahar, 2...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci
Postat de: Ela68 in Mancaruri de post1. Curatam si spalam ciupercile. 2. Punem ceapa la calit impreuna cu ardeiul taiat fasii subtiri, morcovul taiat cubulete si usturoiul tocat marunt. Adaugam putina sare si Mirodenia si lasam...Citeste continuarea
Tarta cu ciocolata si capsuni
Postat de: andaoana in PrajituriPregatim o tava cu diametru de 25 cm. Biscuitii ii macinam marunt, se pot macina cu robotul sau cu masina de tocat , sau chiar maruntiti cu mana. Intr-un vas inalt punem biscuitii si ii vom...Citeste continuarea
Tort aniversar cu fructe.
Postat de: andreea91 in TorturiBlatul. In bolul de la mixer se adauga ouale cu varful de sare si zaharul si se bat pana ce acesta si-a dublat volumul, Incepem sa adaugam faina si reducev viteza mixerului la...Citeste continuarea
Tort diplomat
Postat de: CulinaryRainbow in TorturiPentru blat am separat ouăle și am bătut albușurile spumă tare împreună cu zahărul pe care l-am adăugat treptat ( înainte de asta am încins cuptorul și am...Citeste continuarea
Tort cu dublă cremă de zmeură
Postat de: diaconta in TorturiDaca aveti timp, este bine sa preparati blatul si jeleul/piureul de zmeura cu o zi înainte. Eu am fost cam presata de timp/ Cele doua blaturi le-am preparat dupa reteta de aici ....Citeste continuarea
Tarta cu vanilie si capsuni
Postat de: RuxyRux in DulciuriSe razuie untul rece intr-un vas larg, se adauga restul ingredientelor ( reci) si se framanta un aluat de tarta care se infaineaza usor si se pune la rece pana se prepara crema(30 min). Crema:...Citeste continuarea
Tocanita de ciuciuleti
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legumeSe spala ciuciuletii si se curata de impuritati.Ii lasam sa se scurga de apa. Pregatim o cratita mai incapatoare si adaugam ciupercile fara sa adaugam apa sau...Citeste continuarea
Tort cu crema de mascarpone si capsuni
Postat de: Oana in TorturiPregatiti mai intai blatul. Bateti albusurile cu un praf de sare pana devin pufoase Adaugati apoi treptat zaharul si mixati pana obtineti o bezea pufoasa...Citeste continuarea
Tocanita cu pastrama de mistret la...
Postat de: AlexTeacher in Mancaruri cu carneAdaugati ambele tipuri de carne,crengutele de cimbru.ceapa si usturoiul verde tocate marunt,urmate de cartofi si morovi pe care ii taiati cubulete, maslinele, foile de dafin, vinul...Citeste continuarea
Tort de ciocolata cu whisky
Postat de: mihasara in DulciuriCrema: Rupi ciocolata intr-un vas si adaugi untul moale(la temperatura camerei) peste ea. Frisca o fierbi pana da un clocot si o adaugi peste ciocolata. Amesteci usor...Citeste continuarea
Tarta de primavara
Postat de: daniastefania in Aperitive / GarnituriPentru inceput vom face aluatul. Dizolvam drojdia in laptele caldut. Adaugam faina, ouale, iaurtul, zaharul si sarea si le amestecam. Adaugam apoi si uleiul si framantam bine aluatul pana devine...Citeste continuarea
Tocanita de miel cu cartofi noi
Postat de: mihaelar63 in OaieCeapa se curata, se spala si se toaca. Cartofii noi se spala, se curata [cu un burete nou pentru spalarea vaselor ],se taie cuburi mari si din nou se spala. Carnea de miel se...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: gicuta69 in DulciuriTiramisu reţetă originală Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra,...Citeste continuarea
Tort cu jeleu de piersici
Postat de: sufletista in DulciuriBlat : mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se topeste, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare. Adaugam faina amestecata cu cacao si...Citeste continuarea
Tarte dietetice cu ciuperci si...
Postat de: Valclaudia in Aperitive / GarnituriPreincalzim cuptorul la 180 grade. Curatam si spalam legumele si ciupercile. Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati. Tot bucati se taie si morcovul...Citeste continuarea
Tarta sarata cu aluat brisé(facut...
Postat de: Adele in Aperitive / GarnituriFaza 1 :pentru inceput se pregateste aluatul, se ia untul rece de la frigider, se taie cuburi si se pune intr-un vas, se aduga faina, sarea si apa, se amesteca foarte bine si se framanta energic...Citeste continuarea
Tocanita de vitel
Postat de: raluca95 in VitaIncep prin a taia ceapa solzisori si carnea cubulete. Punem apa la fiert cu lingurita de vegeta si facem o supa falsa. Separat calim ceapa in 3/4 linguri de ulei de masline si cand s-a inmuiat...Citeste continuarea
Terina de clatite
Postat de: sufletista in DulciuriClatite:intr-un bol adaugam ouale, laptele,ulei si amestecam pana ce se omogenizeaza, adaugam treptat faina amestecata cu zaharul, zaharul vanilat, sarea, praful de copt.la final adaugam esenta de...Citeste continuarea
Tartă cu ton, bacon și roșii
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriBucățelele de bacon se prăjesc într-o tigaie, împreună cu tonul scurs de ulei și mărunțit, cca. 5 minute la foc iute, apoi se adaugă ceapa verde mărunțită, roșiile...Citeste continuarea
Tocana porcului
Postat de: reisnaor_2006 in PorcCarnea am spalat-o si am taiat-o cubulete potrivite.Carnatiul l-am taiat felii si impreuna cu carnea l-am adaugat intr-o cratita incapatoare.Nu am pus nici un...Citeste continuarea
Tarte rapide cu crema de oua
Postat de: andaoana in DulciuriBatem galbenusurile cu zaharul pe bain marin pana cand se topeste zaharul. Laptele il amestecam cu faina si il adaugam treptat peste galbenusuri si mai fierbem pana cand se ingroasa . Se...Citeste continuarea
Toast cu ciuperci la grill și...
Postat de: CulinaryRainbow in Aperitive / GarnituriPar multe ingrediente, însă sunt suficiente și ideale pentru o combinație incredibilă de gusturi. Am folosit o tigaie grill pentru a prăji feliile de...Citeste continuarea
Tartă aperitiv
Postat de: panacris in Aperitive / GarnituriAluatul de foietaj se lasă la dezghețat lent în frigider. Apoi se tapetază o formă de tartă cu foaie de pergament, se pune foietajul dezghețat. Friptura, cartofii prăjiți, ardeiul...Citeste continuarea
Tort profiterol
Postat de: sufletista in TorturiBlat-se bat albusurile spuma cu un praf de sare,adaugam treptat zaharul si mixam pana ce se topeste zaharul,adaugam galbenusurile pe rand mixand bine dupa fiecare, Amestecam faina cu praful de...Citeste continuarea
Tort nemtesc
Postat de: dantes in TorturiPentru blat se bat spuma albusurile,se adauga zaharul,apoi galbenusurile,faina si praful de copt.se toarna in forma de tort tapetata cu hartie de copt si se coace aproximativ 30 minute la 190...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală, cu...
Postat de: Oana in PrajituriTiramisu reţetă originală Mixati galbenusurile cu zaharul pudra la viteza maxima, pana se intaresc si devin spumoase Amestecati apoi cu mascarpone rece, putin cate putin, mixand la viteza...Citeste continuarea
Tort cu fructe din compot - reteta...
Postat de: merisor67 in TorturiPentru blat, separam albusurile de galbenusuri si presaram cate putina sare peste ele. Mixam albusurile spuma, apoi adaugam treptat zaharul si zeama de lamaie. Trebuie sa obtinem o bezea...Citeste continuarea
Tort cu crema mascarpone si jeleu...
Postat de: miha in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam indulcitorul Green Sugar si mixam...Citeste continuarea
Tarta sarata cu ciuperci, loboda si...
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriAluatul l-am facut la masina de paine, iar ingredientele au fost puse in ordinea scrisa mai sus la ingrediente. Dupa framantare scoatem aluatul pe o planseta din silicon pudrata cu faina. Facem o...Citeste continuarea
Tarta cu Mangostan
Postat de: ctlina in DulciuriMixam smantana intai usor, apoi la viteza mai mare cat sa se intareasca un pic. Adaugam zaharul pudra si mixam in continuare pana obtinem textura dorita de frisca. Adaugam dulceata, se...Citeste continuarea
Tarta rustica cu mere si crema de...
Postat de: gaby_d in PrajituriMod de preparare Aluat fraged Pune intr-un bol faina impreuna cu indulcitorul, amesteca si adauga untul rece taiat cubulete. Cu mana rece amesteca totul adaugand treptat apa....Citeste continuarea
Tarta cu legume si sunca
Postat de: GeorgianaGrigorescu in Aperitive / GarnituriAluat: Incalzim putin laptele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam pana se dizolva. Intr-un vas batem oul, adaugam laptele cu dojdia, praful de sare, cascavalul ras si faina. Framantam...Citeste continuarea
Tarta cu urzici, oua si mozzarella
Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / GarnituriPentru aluat: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina, sarea, iaurtul si drojdia. Le amestecam bine cu mana, turnam apa minerala treptat si framantam. Cand obtinem un...Citeste continuarea
Tocanita de vitel
Postat de: cris2711 in VitaPentru inceput se pregateste carnea taiata cubulete ca si pentru Gulas. Se pregatesc toate legumele taiate dupa preferinta. Intr-o oala de marime mijlocie am calit ceapa in ulei de masline...Citeste continuarea
Tort cu crema de zahar ars
Postat de: Sim0naWorld in TorturiMai intai am pregatit crema de zahar ars. Am fiert laptele si l-am lasat sa se raceasca putin, apoi am pus esenta de vanilie. Ouale le-am batut cu cele 7 linguri de zahar, apoi am adaugat faina...Citeste continuarea
Tortilla cu pui si sos picant
Postat de: panacris in PuiPieptul de pui se taie fâșii, se trage la tigaie în puțin ulei de măsline. După ce s-a rumenit se adaugă ceapa verde, tocată mărunt și se lasă la gătit cca. 5 minute....Citeste continuarea
Tocanita de galbiori cu mamaliga
Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legumeGalbiorii se curata si se spala in 3-4 ape. Intr-o oala cu apa clocotita cu sare se adauga galbiorii si li se da un clocot....Citeste continuarea