A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tort cu ciocolata, mousse de ananas...

Postat de: AlexandraOrdean in Torturi

Incepem sa pregatim blatul din bezea cu nuca de cocos: batem albusurile cu zaharul spuma foarte tare, apoi adaugam nuca de cocos. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si...Citeste continuarea

Taco cu somon si crema de avocado

Postat de: Satisfyyourcravings in Somon

Cu o furculita, se zdrobeste avocadoul, curatat de coaja si se amesteca cu sare, 1/2 din cantitatea de iaurt si menta tocata.  Se ung tortilla incalzite cu crema de avocado, se aseaza...Citeste continuarea

Toast picant cu avocado, ou, rosii...

Postat de: Satisfyyourcravings in Sandvisuri

Se prajeste felia de paine pe un gratar fierbinte, fara ulei.  Se sparge oul in apa fierbinte, dar care sa nu fiarba cu bule si se lasa 4 minute, pentru ou moale, 4:30 pentru oul ceva mai...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu praz si masline

Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carne

Infierbantam  uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete. Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul...Citeste continuarea

Tartine cu ciuperci

Postat de: katty in Aperitive / Garnituri

Trecem  ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie

Postat de: mihasara in Dulciuri

      Incalzim cuptorul la 175°C. Amestecam untul topit cu 250g faina si 65g zahar su cu un praf de sare. Rezulta un aluat moale pe care il intindem pe o...Citeste continuarea

Tocanita de ciuperci cu mămăligă

Postat de: mihasara in Mancaruri de legume

Tocam ciupercile, ardeii si ceapa. Sotam ciupercile. Calim ceapa usor, dupa care adaugam ardeii, apoi ciupercile sotate. Adaugam si cutia de rosii si 50 ml de apa....Citeste continuarea

Tarta cu caise

Postat de: mihasara in Dulciuri

Intr-un vas, amestecam toate ingredientele  pana devin omogene si nu se mai lipeste aluatul de maini. Il impartim in doua si il punem la frigider. Setam  cuptorul la...Citeste continuarea

Tort cu cremă de portocale şi...

Postat de: diaconta in Torturi

Am pregatit mai întâi crema ganache pentru ca va trebui sa stea la frigider 2-3 ore. Am încalzit smântâna pentru frisca pâna la puctul de fierbere (fara a o...Citeste continuarea

Tort racoritor

Postat de: Adele in Torturi

Se incepe prin pregatirea blatului: separat se mixeaza cele 3 albusuri cu un varf de sare pana devin spuma, intr-un vas se mixeaza galbenusurile cu zahar, ulei si esenta pana devin spuma. Treptat...Citeste continuarea

Tort amandina

Postat de: Andrews in Torturi

Blatul este pandispan cu cacao: punem cele 6 oua intr-un bol si le mixam cu un pic de sare pana isi capata volum apoi adaugam zaharul si mixam in continuare.  Dupa ce s-a topit zaharul...Citeste continuarea

Tocanita gustoasa de cartofi cu...

Postat de: gicuta69 in Porc

Iata cum se prepara Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam...Citeste continuarea

Tocanita de porc cu cartofi

Postat de: mirela0911 in Porc

Se spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa...Citeste continuarea

Tort cu blat de negresa, blat cu...

Postat de: luminita20_2006 in Torturi

Blat negresa reteta o gasiti  aici  am copt in tava 22 cm diametru Blat cu migdale reteta  aici   in care mai adaugati migdalele rasnite mediu Crema: Se amesteca...Citeste continuarea

Tocanita de cartofi cu costita...

Postat de: mihaelar63 in Porc

Costita  se spala si se fierbe in apa pana incepe sa se  patrunda Ceapa se prajeste usor  impreuna cu carnatul portionat . Adugati boiau , amestecati si...Citeste continuarea

Telina cu cimbru

Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / Garnituri

Se incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga frunzulitele de cimbru. Se lasa pana incep sa elibereze aroma, cateva secunde. Se adauga cuburile de telina, ceva mai multa sare,...Citeste continuarea

Tequila festiva

Postat de: Satisfyyourcravings in Cocktail

Se umplu paharele de shot, puse anterior in congelator, cu seminte de rodie, apoi se toana Tequila rece pana se umplu paharele. Se servesc imediat. Citeste continuarea

Taitei cu fasii de friptura de vita...

Postat de: Satisfyyourcravings in Vita

Se zdrobesc ghimbirul, ustroiul, necuratat de coaja si 1 chili cu un obiect greu, de exemplu o tigaie. Se soteaza in putin ulei de masine la foc mic, timp de 15 minute, pana devin aurii. Se ia...Citeste continuarea

Tort rocher ferrero

Postat de: rodicaspring in Torturi

Avem nevoie de o forma rotunda, conica , rotunda, deoarece acest tort se face prin rasturnare.Dupa ce s-au batut oualele  , albus separat cu 15 lg.zahar, se amesteca si celelalte...Citeste continuarea

Tort Felie de lapte cu afine

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru foi: de fapt este o singura foaie coapta in tava mare a aragazului, taiata in trei bucati egale. Ouale se mixeaza cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o...Citeste continuarea

Trufe de branza cu nuci si pepene...

Postat de: simona72 in Aperitive / Garnituri

Cascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se adauga branza de vaci, se amesteca branzeturile cu o spatula. Separat, untul moale se spumeaza cu mixerul. Se adauga branzetuile...Citeste continuarea

Tocanita de vita

Postat de: licurici_lra in Vita

Am taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei. Am curatat, spalat si tocat legumele. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert,...Citeste continuarea

Tort Amandina

Postat de: licurici_lra in Torturi

Pentru crema, am topit margarina si am mixat-o bine cu 4 linguri de zahar, pana s-a facut spuma. Am amestecat cu mixerul, pe bain-marie, galbenusurile cu restul de zahar, pana si-au dublat...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu legume si...

Postat de: reisnaor_2006 in Slow Cooker

Ceapa o taiem cubulete sau solzisori. Puiul l-am condimentat si pe o parte si pe alta si l-am asezat in vas. Peste am adaugat uleiul de masline, supa de pui,rosiile in bulion, ciupercile, vinul,...Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si gem...

Postat de: aliliana in Dulciuri

Aluatul:  Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu un praf de sare le mixam bine pana ce ajung spuma, dupa care adaugam zaharul lingura cu lingura pana se topeste....Citeste continuarea

Tort cu citrice

Postat de: ianculubita in Torturi

Se bat bine albusurile cu zahar,pana rezulta o bezea lucioasa,se adauga galbenusurile desfacute si frecate cu un praf de sare si arome preferate,apoi se amesteca usor cu miscari verticale,adaugand...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: Alepaty in Prajituri

Tiramisu reţetă originală Pentru inceput galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana devine crema albicioasa si se dubleaza volumul. Se incorporeaza treptat mascarponele si se...Citeste continuarea

TORT CU CREMA DE CACAO SI CREMA DE...

Postat de: marcelalidia22 in Torturi

Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul pudra si mixam pana spuma...Citeste continuarea

TERINĂ DE PEȘTE A LA CHEF FOA

Postat de: panacris in Peste

Cartofii se curăță de coajă, apoi se taie în bucăți mari și se pun la fiert în apă clocotită, puțin sărată în vase diferite, cca. 15 minute, la foc mediu, până...Citeste continuarea

Tort cu ciocolata si crema de visine

Postat de: Ela68 in Torturi

Mod de preparare blaturi : 1. Se amesteca untul moale cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacaoa cernuta, coaja de lamaie si laptele. Ar trebui sa aibe...Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ardei copt

Postat de: gicuta69 in Pui

Spalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam. Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute. Adaugam ceapa taiata solzisori , o...Citeste continuarea

Tort cu piscoturi, fructe si frisca

Postat de: Moni_alex in Dulciuri

Mai intai pregatim frisca. Batem bine smantana rece din frigider cu mixerul mai intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana se intareste foarte bine. Apoi adaugam 3-4 linguri de zahar pudra,...Citeste continuarea

Tartine cu somon afumat si Crema de...

Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri

Feliem bagheta pe diagonala. Prajim putin feliile de bagheta. Ungem feliile obtinute cu crema de branza cu somon Delaco. Punem fasii de somon si feliute de lamaie....Citeste continuarea

Tort aromat cu crema de branza si...

Postat de: katty in Torturi

Mai intai preparam blatul.Punem laptele si melasa intr-o craticioara la foc si amestecam pana melasa se topeste bine. Dam craticioara jos si lasam sa se raceasca. Masuram ingredientele uscate si...Citeste continuarea

Tort de ciocolata

Postat de: Andrews in Torturi

Incepem cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei ,bolul  pe care il folosim pentru a amesteca ingredientele trebuie sa fie bine degresat. Pentru  blatul mare , punem un pachet...Citeste continuarea

Tort Spuma de Visine

Postat de: OprescuOana in Dulciuri

Se zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da...Citeste continuarea

Tort cu ricotta si fructe de padure

Postat de: GeorgianaGrigorescu in Torturi

Eu am folosit fructe de padure congelate de la Lidl.Punem fructele intr-o strecuratoare sa se decongeleze. Pentru blat mixam untul moale cu zaharul pudra, adaugam ouale unul cate unul mixand...Citeste continuarea

Tort cu bezea, nuca si crema de...

Postat de: mirela0911 in Torturi

Blatul 1: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga pe rand zaharul, batand bine pana se obtine o spuma tare. Se adauga galbenusurile si uleiul. Faina se amesteca...Citeste continuarea

TORT "VIS DE IARNA"

Postat de: amalia01 in Torturi

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati  albusurile spuma tare. Amesteci cele 2 compozitii si adaugi faina si praful de copt stins cu...Citeste continuarea

Tort cu crema de capsuni, zmeura si...

Postat de: simona72 in Torturi

Pentru blat: ouale se mixeaza cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase. Se toarna in fir subtire uleiul, ca la maioneza, se adauga laptele si se amesteca usor su un tel tip para. Se mai...Citeste continuarea

Turta dulce cu dovleac si alune

Postat de: ctlina in Dulciuri

Am folosit piure de dovleac proaspat (pregatit o zi inainte).  L-am  taiat bucăți, fiert in apa si apoi l-am mixat.  Frecati untul cu mierea, se adauga vanilia,...Citeste continuarea

Tort cu crema de lamaie, caramel si...

Postat de: rocsi_1612 in Torturi

Blatul: Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul, adaugam uleiul. Punem cacaoa cernuta, faina, praful de copt si esenta. Albusurile le batem spuma cu un praf de care, le incorporam in compozitia...Citeste continuarea

Tort de Anul Nou cu cafea

Postat de: momo121 in Torturi

      Separam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul, adaugam si galbenusurile unul cate unul. Faina, cacaoa, praful de copt si amidonul le...Citeste continuarea

TARTĂ CU CACAO, CIOCOLATĂ ALBĂ...

Postat de: panacris in Dulciuri

Se amestecă îngredientele uscate pentru blat, făina, pudra de cacao, zahărul, zahărul vanilinat, praful de copt și praful de sare. Apoi se adaugă untul topit, se continuă amestecarea...Citeste continuarea

Tort cu frisca si ananas

Postat de: CameliaComan in Dulciuri

Prima data pregatim blatul. Intr-un bol punem cele 4 oua si praful de sare impreuna cu zaharul. Mixam pana compozitia se tripleaza in volum si se deschide la culoare. Punem lingurita cu esenta de...Citeste continuarea

Tort ''22''

Postat de: Constelatialeu in Torturi

Blat: Blatul l-am facut cu o zi inainte, se taie mai bine. Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare. Galbenusurile cu zaharul se mixeaza pana acesta se topeste acesta, apoi se adauga...Citeste continuarea

Tort egiptean "La multi ani 2016"

Postat de: Adele in Torturi

Se incepe prin pregatirea foilor de blat :se mixeaza albusurile cu putina sare, se adauga zaharul si se continua  pana cand devin ca o bezea ,se adauga faina si nuca macinata si s...Citeste continuarea

Turte

Postat de: Jymy in Dulciuri

Pentru foi se amesteca ingredientele pana se obtine un aluat omogen, elastic. Se imparte in bucati egale din care se vor intinde foile. Acestea se coc pe o tava de aragaz, la foc potrivit....Citeste continuarea

Trandafiri din pasta de zahar

Postat de: MihaelaB79 in Dulciuri

Punem gelatina sa se desfaca in cele 4 linguri de apa. Intr-un castron punem zaharul pudra. Dupa ce s-a desfacut geletina o punem pe foc impreuna cu mierea si lasam la foc mic pana sa...Citeste continuarea

Trigoane cu branza

Postat de: gicuta69 in Aperitive / Garnituri

Lasam aluatul la decongelat  de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate. Punem cate o...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]