Tort cu ciocolata, mousse de ananas...
Postat de: AlexandraOrdean in TorturiIncepem sa pregatim blatul din bezea cu nuca de cocos: batem albusurile cu zaharul spuma foarte tare, apoi adaugam nuca de cocos. Turnam aluatul in tava tapetata cu hartie de copt si...Citeste continuarea
Taco cu somon si crema de avocado
Postat de: Satisfyyourcravings in SomonCu o furculita, se zdrobeste avocadoul, curatat de coaja si se amesteca cu sare, 1/2 din cantitatea de iaurt si menta tocata. Se ung tortilla incalzite cu crema de avocado, se aseaza...Citeste continuarea
Toast picant cu avocado, ou, rosii...
Postat de: Satisfyyourcravings in SandvisuriSe prajeste felia de paine pe un gratar fierbinte, fara ulei. Se sparge oul in apa fierbinte, dar care sa nu fiarba cu bule si se lasa 4 minute, pentru ou moale, 4:30 pentru oul ceva mai...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu praz si masline
Postat de: gicuta69 in Mancaruri cu carneInfierbantam uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete. Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul...Citeste continuarea
Tartine cu ciuperci
Postat de: katty in Aperitive / GarnituriTrecem ciupercile printr-un jet de apa, apoi le scurgem bine. Le taiem lame si le punem intr-o tigaie cu uleiul. Punem capacul pentru 2 minute, apoi luam capacul si lasam ciupercile la foc...Citeste continuarea
Tarta cu lamaie
Postat de: mihasara in DulciuriIncalzim cuptorul la 175°C. Amestecam untul topit cu 250g faina si 65g zahar su cu un praf de sare. Rezulta un aluat moale pe care il intindem pe o...Citeste continuarea
Tocanita de ciuperci cu mămăligă
Postat de: mihasara in Mancaruri de legumeTocam ciupercile, ardeii si ceapa. Sotam ciupercile. Calim ceapa usor, dupa care adaugam ardeii, apoi ciupercile sotate. Adaugam si cutia de rosii si 50 ml de apa....Citeste continuarea
Tarta cu caise
Postat de: mihasara in DulciuriIntr-un vas, amestecam toate ingredientele pana devin omogene si nu se mai lipeste aluatul de maini. Il impartim in doua si il punem la frigider. Setam cuptorul la...Citeste continuarea
Tort cu cremă de portocale şi...
Postat de: diaconta in TorturiAm pregatit mai întâi crema ganache pentru ca va trebui sa stea la frigider 2-3 ore. Am încalzit smântâna pentru frisca pâna la puctul de fierbere (fara a o...Citeste continuarea
Tort racoritor
Postat de: Adele in TorturiSe incepe prin pregatirea blatului: separat se mixeaza cele 3 albusuri cu un varf de sare pana devin spuma, intr-un vas se mixeaza galbenusurile cu zahar, ulei si esenta pana devin spuma. Treptat...Citeste continuarea
Tort amandina
Postat de: Andrews in TorturiBlatul este pandispan cu cacao: punem cele 6 oua intr-un bol si le mixam cu un pic de sare pana isi capata volum apoi adaugam zaharul si mixam in continuare. Dupa ce s-a topit zaharul...Citeste continuarea
Tocanita gustoasa de cartofi cu...
Postat de: gicuta69 in PorcIata cum se prepara Tocanita gustoasa de cartofi cu carne de porc Spalam carnea, o zvantam si o taiem cubulete. O punem intr-o cratita la calit in untura incinsa. Cand se rumeneste adaugam...Citeste continuarea
Tocanita de porc cu cartofi
Postat de: mirela0911 in PorcSe spala bine carnea, se sterge cu prosop de hartie si se taie cubulete potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, apoi se adauga carnea. Se caleste pana devine alba. Se adauga ceapa...Citeste continuarea
Tort cu blat de negresa, blat cu...
Postat de: luminita20_2006 in TorturiBlat negresa reteta o gasiti aici am copt in tava 22 cm diametru Blat cu migdale reteta aici in care mai adaugati migdalele rasnite mediu Crema: Se amesteca...Citeste continuarea
Tocanita de cartofi cu costita...
Postat de: mihaelar63 in PorcCostita se spala si se fierbe in apa pana incepe sa se patrunda Ceapa se prajeste usor impreuna cu carnatul portionat . Adugati boiau , amestecati si...Citeste continuarea
Telina cu cimbru
Postat de: Satisfyyourcravings in Aperitive / GarnituriSe incalzeste putin ulei de masline intr-o tigaie si se adauga frunzulitele de cimbru. Se lasa pana incep sa elibereze aroma, cateva secunde. Se adauga cuburile de telina, ceva mai multa sare,...Citeste continuarea
Tequila festiva
Postat de: Satisfyyourcravings in CocktailSe umplu paharele de shot, puse anterior in congelator, cu seminte de rodie, apoi se toana Tequila rece pana se umplu paharele. Se servesc imediat. Citeste continuarea
Taitei cu fasii de friptura de vita...
Postat de: Satisfyyourcravings in VitaSe zdrobesc ghimbirul, ustroiul, necuratat de coaja si 1 chili cu un obiect greu, de exemplu o tigaie. Se soteaza in putin ulei de masine la foc mic, timp de 15 minute, pana devin aurii. Se ia...Citeste continuarea
Tort rocher ferrero
Postat de: rodicaspring in TorturiAvem nevoie de o forma rotunda, conica , rotunda, deoarece acest tort se face prin rasturnare.Dupa ce s-au batut oualele , albus separat cu 15 lg.zahar, se amesteca si celelalte...Citeste continuarea
Tort Felie de lapte cu afine
Postat de: simona72 in TorturiPentru foi: de fapt este o singura foaie coapta in tava mare a aragazului, taiata in trei bucati egale. Ouale se mixeaza cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase si se aseamana cu o...Citeste continuarea
Trufe de branza cu nuci si pepene...
Postat de: simona72 in Aperitive / GarnituriCascavalul si telemeaua se dau pe razatoarea cu gauri mici. Se adauga branza de vaci, se amesteca branzeturile cu o spatula. Separat, untul moale se spumeaza cu mixerul. Se adauga branzetuile...Citeste continuarea
Tocanita de vita
Postat de: licurici_lra in VitaAm taiat carnea bucati mai mici, am spalat-o, apoi am pus-o sa se prajeasca in putin ulei. Am curatat, spalat si tocat legumele. Intr-o cratita, separat, am pus apa la fiert,...Citeste continuarea
Tort Amandina
Postat de: licurici_lra in TorturiPentru crema, am topit margarina si am mixat-o bine cu 4 linguri de zahar, pana s-a facut spuma. Am amestecat cu mixerul, pe bain-marie, galbenusurile cu restul de zahar, pana si-au dublat...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu legume si...
Postat de: reisnaor_2006 in Slow CookerCeapa o taiem cubulete sau solzisori. Puiul l-am condimentat si pe o parte si pe alta si l-am asezat in vas. Peste am adaugat uleiul de masline, supa de pui,rosiile in bulion, ciupercile, vinul,...Citeste continuarea
Tort cu crema de ciocolata si gem...
Postat de: aliliana in DulciuriAluatul: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile impreuna cu un praf de sare le mixam bine pana ce ajung spuma, dupa care adaugam zaharul lingura cu lingura pana se topeste....Citeste continuarea
Tort cu citrice
Postat de: ianculubita in TorturiSe bat bine albusurile cu zahar,pana rezulta o bezea lucioasa,se adauga galbenusurile desfacute si frecate cu un praf de sare si arome preferate,apoi se amesteca usor cu miscari verticale,adaugand...Citeste continuarea
Tiramisu reţetă originală
Postat de: Alepaty in PrajituriTiramisu reţetă originală Pentru inceput galbenusurile se mixeaza cu zaharul pudra pana devine crema albicioasa si se dubleaza volumul. Se incorporeaza treptat mascarponele si se...Citeste continuarea
TORT CU CREMA DE CACAO SI CREMA DE...
Postat de: marcelalidia22 in TorturiBlat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare, la viteza maxima a mixerului. Cand spuma s-a intarit bine adaugam zaharul pudra si mixam pana spuma...Citeste continuarea
TERINĂ DE PEȘTE A LA CHEF FOA
Postat de: panacris in PesteCartofii se curăță de coajă, apoi se taie în bucăți mari și se pun la fiert în apă clocotită, puțin sărată în vase diferite, cca. 15 minute, la foc mediu, până...Citeste continuarea
Tort cu ciocolata si crema de visine
Postat de: Ela68 in TorturiMod de preparare blaturi : 1. Se amesteca untul moale cu zaharul, se adauga galbenusurile pe rand, faina amestecata cu praful de copt, cacaoa cernuta, coaja de lamaie si laptele. Ar trebui sa aibe...Citeste continuarea
Tocanita de pui cu ardei copt
Postat de: gicuta69 in PuiSpalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam. Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute. Adaugam ceapa taiata solzisori , o...Citeste continuarea
Tort cu piscoturi, fructe si frisca
Postat de: Moni_alex in DulciuriMai intai pregatim frisca. Batem bine smantana rece din frigider cu mixerul mai intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana se intareste foarte bine. Apoi adaugam 3-4 linguri de zahar pudra,...Citeste continuarea
Tartine cu somon afumat si Crema de...
Postat de: AlexandraOrdean in Aperitive / GarnituriFeliem bagheta pe diagonala. Prajim putin feliile de bagheta. Ungem feliile obtinute cu crema de branza cu somon Delaco. Punem fasii de somon si feliute de lamaie....Citeste continuarea
Tort aromat cu crema de branza si...
Postat de: katty in TorturiMai intai preparam blatul.Punem laptele si melasa intr-o craticioara la foc si amestecam pana melasa se topeste bine. Dam craticioara jos si lasam sa se raceasca. Masuram ingredientele uscate si...Citeste continuarea
Tort de ciocolata
Postat de: Andrews in TorturiIncepem cu untul care trebuie sa fie la temperatura camerei ,bolul pe care il folosim pentru a amesteca ingredientele trebuie sa fie bine degresat. Pentru blatul mare , punem un pachet...Citeste continuarea
Tort Spuma de Visine
Postat de: OprescuOana in DulciuriSe zdrobesc discuitii,se pun intr-un bol se adauga untul topit si esenta de rom dupa gust...apoi se omogenizeaza compozitia creeata si se aseaza in forma dorita(eu prefer una rotunda),apoi se da...Citeste continuarea
Tort cu ricotta si fructe de padure
Postat de: GeorgianaGrigorescu in TorturiEu am folosit fructe de padure congelate de la Lidl.Punem fructele intr-o strecuratoare sa se decongeleze. Pentru blat mixam untul moale cu zaharul pudra, adaugam ouale unul cate unul mixand...Citeste continuarea
Tort cu bezea, nuca si crema de...
Postat de: mirela0911 in TorturiBlatul 1: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga pe rand zaharul, batand bine pana se obtine o spuma tare. Se adauga galbenusurile si uleiul. Faina se amesteca...Citeste continuarea
TORT "VIS DE IARNA"
Postat de: amalia01 in Torturi1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile spuma tare. Amesteci cele 2 compozitii si adaugi faina si praful de copt stins cu...Citeste continuarea
Tort cu crema de capsuni, zmeura si...
Postat de: simona72 in TorturiPentru blat: ouale se mixeaza cu praful de sare si zaharul pana devin spumoase. Se toarna in fir subtire uleiul, ca la maioneza, se adauga laptele si se amesteca usor su un tel tip para. Se mai...Citeste continuarea
Turta dulce cu dovleac si alune
Postat de: ctlina in DulciuriAm folosit piure de dovleac proaspat (pregatit o zi inainte). L-am taiat bucăți, fiert in apa si apoi l-am mixat. Frecati untul cu mierea, se adauga vanilia,...Citeste continuarea
Tort cu crema de lamaie, caramel si...
Postat de: rocsi_1612 in TorturiBlatul: Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul, adaugam uleiul. Punem cacaoa cernuta, faina, praful de copt si esenta. Albusurile le batem spuma cu un praf de care, le incorporam in compozitia...Citeste continuarea
Tort de Anul Nou cu cafea
Postat de: momo121 in TorturiSeparam ouale, albusurile le batem spuma cu praful de sare si zaharul, adaugam si galbenusurile unul cate unul. Faina, cacaoa, praful de copt si amidonul le...Citeste continuarea
TARTĂ CU CACAO, CIOCOLATĂ ALBĂ...
Postat de: panacris in DulciuriSe amestecă îngredientele uscate pentru blat, făina, pudra de cacao, zahărul, zahărul vanilinat, praful de copt și praful de sare. Apoi se adaugă untul topit, se continuă amestecarea...Citeste continuarea
Tort cu frisca si ananas
Postat de: CameliaComan in DulciuriPrima data pregatim blatul. Intr-un bol punem cele 4 oua si praful de sare impreuna cu zaharul. Mixam pana compozitia se tripleaza in volum si se deschide la culoare. Punem lingurita cu esenta de...Citeste continuarea
Tort ''22''
Postat de: Constelatialeu in TorturiBlat: Blatul l-am facut cu o zi inainte, se taie mai bine. Albusurile cu un praf de sare se bat spuma tare. Galbenusurile cu zaharul se mixeaza pana acesta se topeste acesta, apoi se adauga...Citeste continuarea
Tort egiptean "La multi ani 2016"
Postat de: Adele in TorturiSe incepe prin pregatirea foilor de blat :se mixeaza albusurile cu putina sare, se adauga zaharul si se continua pana cand devin ca o bezea ,se adauga faina si nuca macinata si s...Citeste continuarea
Turte
Postat de: Jymy in DulciuriPentru foi se amesteca ingredientele pana se obtine un aluat omogen, elastic. Se imparte in bucati egale din care se vor intinde foile. Acestea se coc pe o tava de aragaz, la foc potrivit....Citeste continuarea
Trandafiri din pasta de zahar
Postat de: MihaelaB79 in DulciuriPunem gelatina sa se desfaca in cele 4 linguri de apa. Intr-un castron punem zaharul pudra. Dupa ce s-a desfacut geletina o punem pe foc impreuna cu mierea si lasam la foc mic pana sa...Citeste continuarea
Trigoane cu branza
Postat de: gicuta69 in Aperitive / GarnituriLasam aluatul la decongelat de seara in frigider. Dam branza pe razatoare si o amestecam cu un galbenus. Intindem aluatul foarte putin apoi il taiem in 9 patrate. Punem cate o...Citeste continuarea