A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tarta cu struguri

Postat de: gicuta69 in Dulciuri

Blat : separam galbenusurile de albusuri si batem albusurile cu un praf de sare pana obtinem o spuma tare. Adaugam treptat zaharul si zaharul vanilat si mixam pana se topeste .Batem galbenusurile...Citeste continuarea

Tartine cu branza, nuci si pere

Postat de: simona72 in Dulciuri

Puteti sa alegeti varianta de a face un aluat simplu de paine, sau alegeti varianta mea de a imbogatii putin reteta aluatului. Daca aveti o masina de paine va scuteste de munca, efort si timp. Eu...Citeste continuarea

Tocăniță de ciuperci cu morcovi

Postat de: Zamfira in Mancaruri de legume

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire. Călim...Citeste continuarea

TORT DIPLOMAT

Postat de: Zamfira in Torturi

Punem gelatina la înmuiat în 150 ml apă călduță. Pregătirea cremei Amestecăm gălbenușurile cu zahărul, făina și cele două esențe de lămâie, adăugăm treptat...Citeste continuarea

Tarta cu capsuni

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Aluatul Pregatim aluatul de pe o zi pe alta Mixam untul moale cu praful de sare si zaharul. Incorporam oul si mixam. Adaugam coaja rasa de lamaie si portocala apoi faina in ploaie si...Citeste continuarea

Tiramisu reţetă originală

Postat de: ralu_ca in Prajituri

Tiramisu reţetă originală am mixat frisca lichida in alt vas am frecat mascarpone cu zaharul pudra pana se omogenizeaza cele doua compozitii le amestec pana obtin un...Citeste continuarea

Tăvălite cu nuca de cocos și...

Postat de: iri_love in Dulciuri

Pentru inceput se separă albușul de gălbenuș. Albușurile se vor mixa cu un  praf de sare pana se formează o bezea . Intr-un alt vas se vor bate gălbenușurile cu zahărul...Citeste continuarea

Tarta cu cascaval,sunca si branza...

Postat de: reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele...Citeste continuarea

Tort "padurea neagra"

Postat de: Adele in Torturi

Pentru inceput se pregateste blatul ,se mixeaza albusurile separat ,dupa care se mixeaza galbenusurile cu zahar si ulei pana devin spuma ,se adauga cele doua tipuri de faina si praful de copt ,cu...Citeste continuarea

Tocana de legume la borcan

Postat de: Pungasa_Rogue in Conserve

Ceapa se curata de foi, se spala si se taie julienne, apoi se caleste in ulei cu putina sare. Morcovul se curata de coaja, se spala si se da pe razatoarea mare, dupa care se pune peste ceapa si...Citeste continuarea

Tocanita mamei

Postat de: ianculubita in Pui

Puiul curatat,portionat,spalat,uscat,se rumeneste putin in ulei apoi se scoate pe o farfurie;in uleiul ramas se pun ceapa tocata marunt,morcovul,si telina rase,1cana cu apa si se lasa la fiert...Citeste continuarea

Tarta cu lamaie si lime

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Preparare blat: Untul rece l-am dat pe razatoarea mare direct in vasul de framantat. Am adaugat oul si galbenusul, praful de sare, zaharul, coaja de lamaie si lime, faina si praful de copt stins...Citeste continuarea

Tocana de legume cu iepure

Postat de: sufletista in Iepure

Carnea de iepure o spalam si o prajim pe ambele parti in putin ulei de masline,adaugam vinul si lasam sa fiarba pana ce se evapora vinul,scoatem carnea intr-un vas si acoperim cu capac, In...Citeste continuarea

Tocanita de galbiori cu mamaliguta

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

Spalati si curatati legumele si ciupercile . Tocati marunt legumele si le caliti in ulei amestecat cu unt pana incep sa se inmoaie .Sarati  si puneti galbiorii ....Citeste continuarea

Tort mere-pere

Postat de: RuxyRux in Torturi

Incepem prin a topi untul drect in tava in care vom prepara tortul( eu am avut o forma rotunda ceramica de la Delimano). Topim untul la foc mic, adaugam zaharul si vanilia si il caramelizam...Citeste continuarea

Tortillas / Lipii de casă

Postat de: ctlina in Aperitive / Garnituri

Într-un castron, se amestecă făina, sarea și praful de copt.  Adaugati untul cubulete si amestecati cu mainile pentru a încorpora untul.  Adaugati apa calda...Citeste continuarea

Tarta cu crema de vanilie si piersici

Postat de: aliliana in Prajituri

Aluatul: intr-un bol amestecam faina cu untul, praful de sare, praful de copt, zaharul. Adaugam galbenusurile, apa. Amestecam pana la omogenizare .Va rezulta un aluat pe care-l vom tine la rece...Citeste continuarea

Tort de cafea cu crema mascarpone...

Postat de: marcelalidia22 in Dulciuri

Blatul: Incepem prin a face blatul. Intr-un vas cernem faina si amestecam cu praful de copt. Amestecam galbenusurile cu zaharul si cafeaua instant pana se spumeaza. Separat se bat albusele pana...Citeste continuarea

Tarta cu pere si aluat sfaramicios

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Blatul: Intr-un bol se pune faina, praful de sare, zaharul si praful de copt. Se omogenizeaza, apoi se adauga untul taiat cubulete si ouale batute bine. Se amesteca bine toate apoi se framanta...Citeste continuarea

Tarta cu ton si mozzarella

Postat de: rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri

Aluatul: Intr-un bol punem untul rece si il amestecam cu oul si sarea. Incorporam faina treptat, amestecam bine si vom obtine o bila de aluat omogen. Il punem in folie de bucatarie si il dam...Citeste continuarea

Tortellini cu ricotta si spanac

Postat de: RuxyRux in Tortellini

Am fiert tortellini in zece minute , sau asa cum scrie pe produs. Am scurs apa ramasa intr-un vas( am obtinut trei sferturi de cana). Smantana am amestecat-o cu galbenusurile, un praf de sare...Citeste continuarea

Tort Kilimanjaro

Postat de: mon in Dulciuri

Pentru blat se separa galbenusul de albus,albusurile se bat spmua. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul, apa si uleiul pana isi dubleaza volumulse adauga faina cernuta cu cacao si praf de copt se...Citeste continuarea

Tortellini cu sunca si hribi de padure

Postat de: mihaelar63 in Tortellini

Fierbeti tortellini in multa apa cu sare respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Scurgeti pastele. Curatati si spalati legumele. Curatati si limpeziti hribele, se usuca cu...Citeste continuarea

Tarta frangipane cu pere

Postat de: andaoana in Dulciuri

Incepem prepararea aluatului pentru ca il von pune in cuptor fara umplutura si astfel vom obtine un aluat sfarmicios. Intr-un vas punem  faina, praful de sare, untul si galbenusul de oua...Citeste continuarea

Tarta cu pere, crema de vanilie si...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Din aceasta compozitie ies doua tarte. Pentru a prepara blatul, dam untul pe razatoare asa rece cum il scoatem din frigider, punem si restul ingredientelor si framantam alautul pana se...Citeste continuarea

Tort

Postat de: Adele in Torturi

Pentru inceput se pregateste blatul, albusurile se mixeaza spuma intr-un vas, intr-un alta vas se mixeaza galbenusurile cu zaharul si treptat se adauga uleiul, pana cand devin spumoase, se adauga...Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone si gem de...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Blatul este by GabyDuceag de la Papa Bun  http://retetepapabun.ro/blat-de-tort-perfect-fara-praf-de-copt/ Separam albusurile de galbenusuri.Peste albusuri adaugam un praf de sare si mixam...Citeste continuarea

Taitei picanti cu Steak si Creveti...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Se prajesc alunele si susanul, intr-o tigaie fara ulei, cateva minute. Se scot intr-un bol mic.  Se presara sare, piper si mixul de condimente peste steak si se prajeste intr-o tigaie...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu Limoncello

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Tiramisu reţetă originală Se acopera cu biscuiti baza unui vas nu foarte mare. Se stoarce sucul celor 2 portocale si se amesteca cu Limoncello. Se toarna peste biscuiti.  Se amesteca...Citeste continuarea

Tochitura de berbecut si carnati de...

Postat de: Bucataras in Slow Cooker

 Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat; Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens; Scoate-l...Citeste continuarea

Tocanita cu vita si dovleac la slow...

Postat de: Bucataras in Slow Cooker

  Curata si taie vita cuburi; Curata si taie cartofii, morcovii, ardeiul si dovleacul cuburi; Toaca usturoiul si ceapa...Citeste continuarea

Tort Frozen

Postat de: timea in Torturi

Pregatire blaturi  Albusurile le mixam spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 3-4 minute, apoi adaugam pe rand galbenusurile, laptele si uleiul mixand dupa fiecare. La...Citeste continuarea

Turnulete de cartofi cu unt,...

Postat de: RuxyRux in Aperitive / Garnituri

Untul moale amestecati-l cu ulei, un strop de sare si un praf de busioc uscat. Se feliaza cartofii, daca puteti face asta cu un feliator este grozav, daca nu aveti,  taiati cartofii extrem...Citeste continuarea

Trandafiri din foietaj si mere

Postat de: iuliana_florentina in Dulciuri

Spalam merele ,le taiem pe jumatate, le scoatem cotoarele si le taiem apoi in feliute fine. Le punem intr-un vas cu lingura de zahar si zeama de lamaie, le acoperim cu apa cat sa le...Citeste continuarea

Tocanita de linte

Postat de: sufletista in Mancaruri de legume

Curatam legumele.le spalam si le tocam. Intr-o cratita adaugam putin  ulei de masline, ceapa si lasam sa se caleasca putin dupa care adaugam ardeii, vanata si lasam sa se caleasca putin...Citeste continuarea

Tort Minion

Postat de: privatelaura in Dulciuri

Pregatim trei blaturi cu diametru mic, de 20 cm. Intr-un castron, mixam untul cu un praf de sare si cu zaharul. Adaugam si incorporam cate un pu pe rand, apoi adaugam jumatate din faina cernuta...Citeste continuarea

Tort cu crema mascarpone, visine si...

Postat de: licurici_lra in Torturi

Crema: Am lasat visinile la scurs vreo doua ore. Am mixat crema de mascarpone cu zaharul pana nu se mai simtea zaharul, apoi am adaugat zeama de la o jumatate de lime si...Citeste continuarea

Tocanita la cuptor

Postat de: licurici_lra in Porc

Am spalat carnea de porc, am lasat-o putin la scurs. Am pus-o intr-un vas termorezistent, apoi am dat-o cu condimente pe ambele parti, am pus 3 cani de apa si am bagat-o in cuptor...Citeste continuarea

Tort Egiptean

Postat de: caroline in Torturi

Prepararea celor 3 blaturi :    Punem in robot alunele si nuca si le macinam fin.  Mai intai punem intr-un bol albusurile de ou si le mixam cu un varf de sare la viteza...Citeste continuarea

Tocanita din pipote si inimi de pui

Postat de: CameliaComan in Pui

Pentru inceput trebuie sa despicam inimioarele si sa indepartam resturile de sange.Apoi spalam bine pipotele si inimioarele.Intr-o oala trebuie sa punem la fiert 1 litru de apa.Cand da in clocot...Citeste continuarea

Tarta cu mere si pere

Postat de: Ina in Dulciuri

Margarina usor topita am mixat-o cu zaharul si un varf de sare. Am incorporat oul  si bicarbonatul stins cu putin suc de lamaie, apoi apa si faina . Am omogenizat totul pana am obtinut un...Citeste continuarea

Tocana de porc la ceaun - Reteta...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Cum se prepara Tocana de porc la ceaun - Reteta savuroasa ideala pentru gurmanzi Mai intai pregatim toate ingredientele.Taiem ceapa solzisori,ardeiul in bucati mai maricele,rosii mari le...Citeste continuarea

Tartă rapidă cu mere

Postat de: Studenta_la_cratita in Dulciuri

Am curățat merele de coajă și le-am dat prin răzătoarea mare.  Am scos aluatul din ambalaj si am măsurat tava. Ce era în plus am dat deoparte și am tăiat fâșii. Am...Citeste continuarea

Tort clasic de ciocolata

Postat de: daniastefania in Torturi

Se separa ouale. Galbenusurile se mixeaza cu untul si zaharul cam 5 minute. Se adauga ciocolata, pe care o topim in prealabil pe bain-marie. Amestecam cu o lingura de lemn. Adaugam nucile...Citeste continuarea

Tarta cu prune si gem

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Intr-un vas larg pentru framantat dam untul rece pe razatoare, adaugam oul, zaharul, coaja de lamaie, vanilia, faina si praful de copt stins cu lamaie si framantam pana vom omogeniza aluatul de...Citeste continuarea

Tocanita cu carne de curcan si...

Postat de: licurici_lra in Curcan

Am tocat legumele: ceapa verde, ardeiul bulgaresc si morcovul rondele, ceapa alba solzisori, iiar gogosarul bastonase.  Am spalat carnea, am lasat-o la scurs, apoi am prajit-o putin, adaugand...Citeste continuarea

Tiramisu reteta cu piersici

Postat de: ralu_ca in Torturi

Tiramisu reţetă originală Cateva(6-7) din piesici le-am taiat felii subtiri, iar celelalte le-am pus in blender si le-am facut piure.  Intr-un vas am pus mascarponele cu 5 linguri...Citeste continuarea

Tocanita de pipote de pui

Postat de: momo121 in Pui

Spalam bine pipotele si le taiem bucati. Ceapa o taiem marunt. Intr-o tigaie punem uleiul si calim ceapa cateva minute, peste adaugam pipotele si lasam pana scade toata apa lasata de pipote....Citeste continuarea

Tartă cu brânză și legume

Postat de: Bunica in Aperitive / Garnituri

Mixează bine albusurile cu sare. Adaugă gălbenușurile pe rând. Pune brânza rasă,făină,uleiul s aestecă ușor cu o paetă. Compoziția pune-o într-o tavă de yena...Citeste continuarea

Tocanita de pulpe la ceaun

Postat de: lili in Mancaruri cu carne

Punem untura in ceaun . Cand s-a topit adaugam pulpele, le prajim si le scoatem intr-un vas. Adaugam ceapa, o parim pana devine cristalina. Punem din nou pulpele si apa cat sa le acopere. Cand au...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]