Trottole cu piept de pui

de Dya Daniela Andrei in Paste, 26 Oct 2015 | 4718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr paste trottole (colorate)
  • o jumatate de piept de pui dezosat
  • ardei capia rosu si verde
  • ardei gras portocaliu
  • o bucata de praz
  • 100 gr unt
  • 200 ml supa de pui
  • 2 linguri cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, pudra de ardei iute, busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trottole cu piept de pui:

Tocam prazul si ardeii si ii punem la calit, impreuna cu untul, intr-o tigaie intinsa.

Pieptul de pui il taiem in fasii subtiri si il adaugam peste legume.

Potrivim de gust cu sare, busuioc si ardei iute pudra, adaugam pastele si supa de pui.

Acoperim cratita cu un capac pana ce pastele sunt patrunse suficient.

Daca mai este nevoie se mai pot adauga condimente.

Se servesc calde. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Recomand busuiocul verde, gustul este mult mai fin si aromat (eu am optat pentru cel uscat pentru ca imi era mai la indemana)

Daca ti-a placut reteta noastra "Trottole cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa, cu ou, reteta de baza pentru un aluat perfect