Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2015 | 6977 vizualizari

 

O tarta pufoasa si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 30 ml ulei
  • 500-800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 100 gr de sunca
  • 100 gr cascaval Delaco
  • 1 cutie de branza pufoasa Delaco
  • 1 ardei kapia rosu
  • oregano
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco:

            Mai intai preparam maiaua(apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).Intr-un castron punem faina,in mijloc punem maiaua,oul,laptele si uleiul.Framantam bine aluatul si lasam sa creasca .     

           Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt.Pe fiecare le ungem cu branza pufoasa Delaco,presaram cascaval ras,feliute de sunca si rondele de ardei kapia.Presaram oregano si  da-m tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem face ce umplutura dorim.

2

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu cascaval,sunca si branza pufoasa Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinte cu mozzarella si parmezan