Trigoane cu urda

de cristinutanicolita in Dulciuri, 26 Ian 2016 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g aluat foietaj
  • 300 g urda
  • coaja de portocala
  • 100 g zahar
  • 1 lg stafide
  • 2 lg smântână
  • 1 ou
  • 1 galbenus+1 lg iaurt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu urda:

Se da drumul la cuptor. 

Urda se amesteca cu oul, zaharul, coaja de portocala stafide și smântână.

Aluatul dezghețat se întinde și se taie în 12 pătrate.

Se pune câte o lingura de urda și se lipesc pe diagonala pentru a obține un triunghi.

Se pun triunghiulare intr-o tava, se ung cu gălbenuș și se coc cca 30 min.

Poftă buna!  

TIPS-URI

1

Urda se poate înlocui cu brânză.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu urda" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Catalina L 1

27.01.2016, 22:21

miki_a 1

28.01.2016, 12:13

Sigur sunt foarte bune! Combinatia cu urda e chiar pe gustul meu!

mihaelar63 1

29.01.2016, 09:14

Daca nu aveti pe acolo branzica , atunci pe unde ? Frumos au mai iesit rumenite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mere in foietaj cu sos de vanilie