Trandafir cu branza si ciocolata

de ianculubita in Prajituri, 2 Feb 2016 | 3019 vizualizari

 

De foarte mult am achizitionat aceasta forma dar mi-era putin teama s-o folosesc avand atatea pliuri,pana acum cand am prins curaj si bine am facut.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 cana cu zahar pudra
  • 1 pachet de unt
  • 250 g branza ricotta
  • 250 g faina
  • 1plic praf de copt
  • 100 g pepite de ciocolata
  • zahar vanilat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafir cu branza si ciocolata:

Albusurile batute spuma cu un praf de sare si jumatate din cantitatea de zahar; untul moale se freaca cu restul de zahar si zaharul vanilat pana rezulta o crema fina, se adauga galbenusurile pe rand mixand energic dupa fiecare, branza treptat, faina amestecata cu praful de copt si cernuta iar la final albusurile, amestecand usor cu o lingura sau tel si ciocolata; nu amestecati prea mult sa nu se lase compozitia. Se rastoarna in forma si se lasa la cuptor 45min la foc mic.

Dupa ce este coapta prajitura,se rastoarna pe un platou si se toarna deasupra(optional) ciocolata topita

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafir cu branza si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:37

ianculubita 1

03.02.2016, 09:59

Rocsi 1

03.02.2016, 11:22

Cat de frumoasa ti-a iesit prajitura, dar cat de buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Cartof"