Tocanita de cartofi cu kaizer

de Gherca Daniela in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2015 | 9865 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • kaizer afumat 300g sau orice alta afumatura
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 5 cartofi mari
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura pasta de ardei rosi
  • patrunjel
  • 2 foi de dafin
  • cateva boabe de piper
  • boia dulce
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi cu kaizer:

Intr-o tigaie punem kaizerul taiat bucati (nu trebuie ulei, isi lasa grasime suficienta), il prajim putin, iar peste punem ceapa si morcovul taiat cubulete mici, le calim si pe acestea putin si la final punem bulionul si pasta de ardei, mai lasam 2-3 minute si stingem focul.

ntr-un ceaun/oala am pus cartofii taiati cubulete medii, prajeala facuta anterior si turnam apa cat sa acoperim totul. Adaugam si boabele de piper, foile de dafin, condimentam cu boia si sare si lasam pe foc pana ce incepe sa fiarba. Dam ochiul aragazului la foc mic si lasam tocanita sa fiarba incet? pana ce apa s-a ingrosat si cartofii sunt fierti. (Daca nu s-a ingrosat suficient puteti sfarama cativa cartofi).

La final adaugam si patrunjel tocat.

Noi am servit alaturi de ardei iuti.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu costita afumata