Tarta cu dovlecel si morcovi

de daniastefania in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2015 | 3790 vizualizari

 

O tarta sanatoasa, cu multe legume. Ideala pentru ai pacali pe cei mici sa pape legume. Usor de facut si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 morcovi
  • 1 cartof
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 4 linguri cascaval ras
  • 2 linguri de smantana
  • 4 linguri ulei
  • 60 g faina
  • Unt pentru uns forma
  • Sare
  • Piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu dovlecel si morcovi:

Se curata morcovii, cartoful si dovlecelul si se taie cubulete. Se pun morcovii la fiert in apa cu sare. Se fierb 5 minute, apoi se scot si se scurg. In aceeasi apa se pune la fiert cartoful. Se fierbe 5 minute, apoi se scurge.

Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei 2 minute. Se adauga dovlecelul si morcovii. Se sareaza. Se soteaza 5 minute, apoi se scot .

Ouale se bat bine intr-un vas. Se adauga faina, smantana, sare si piper. Se amesteca bine apoi se adauga toate legumele si 3 linguri de cascaval ras. Se amesteca totul si se toarna compozitia in tava unsa cu unt. Deasupra se presara restul de cascaval ras. Se da tarta la cuptor la 180 grade C, timp de 40 minute.

Cand s-a rumenit frumos, scoatem tarta din cuptor si o lasam la racit. Servim cu o lingura de smantana! Sper sa fie si pe gustul vostru. Noua tare ne-a placut!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu dovlecel si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta "Bucuria culorilor"