Tocanita cu ciuperci brune

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 24 Iun 2015 | 15542 vizualizari

 

Baietii au vrut pizza,eu mi-am facut tocana..si-am impacat si capra si varza.....

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci brune
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1 ardei capia
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita cu ciuperci brune:

Mai intai pregatim ingredientele.Curatam ceapa,o spalam si o taiem marunt.Ardeiul il curatam de seminte si nervuri si-l taiem cubulete mici.Ciupercile le spalam si le taiem in 2 sau 4,depinde de cat de mari sunt.Punem o cratita pe foc,lasam sa se incinga,adaugam uleiul si apoi ceapa si ardeiul,punem sare si piper,cat consideram,in functie de cat de sarat si piperat mananca fiecare.Lasam sa se caleasca la foc mic,apoi adaugam ciupercile,o cana cu apa.Acoperim cu un capac si lasam la foc mic pana scad si sunt patrunse ciupercile.La final adaugam marar tocat.Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ciuperci brune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]