Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Iun 2015 | 4569 vizualizari

 

Nu sunt nici ,,specializata'' nici fan a deserturilor foarte dulci. Asta pentru ca glicemia pandeste dupa colt ca sa o ia razna. Green Sugar m-a convins cunaturaletea lui :D In plus m-a impins si curiozitatea asocierii rozmarinului la un desert.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr caise
  • 200 gr cirese
  • 1 lingura margarina
  • 1 foaie placinta congelata
  • 8 plicuri Green Sugar
  • 50 ml rom
  • 50 ml lichior cirese
  • 1 lingura rozmarin verde tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post:

  1. Se decongeleaza foaia de placinta la temperatura camerei . Se intinde intr-o tava de tarta tapetata cu margarina .
  2. Caisele se rup jumatati se sot samburii si se pudreaza pe partea interioara cu continutul a patru pliculete Green Sugar .Am indulcit doar caisele acestea fiind mai acrisoare .
  3. Ciresele se curata de samburi .
  4. Se amesteca romul cu lichiorul de cirese si cu doua pliculete de indulcitor .
  5. Se aseaza fructele deasupra aluatului .Caisele se inteapa cu o furculita .
  6. Cu ajutorul unei pensule ungeti fructele cu amestecul de alcool .
  7. Presarati rozmarinul tocat deasupra .
  8. Dati la cuptorul incalzit si coaceti la foc mediu timp de 30 minute .
  9. Inainte de scoaterea din cuptor mai pensulati fructele din nou cu amestecul cu rom si presarati pe deasupra restul de Green Sugar .
  10.            Pofta Buna !!!

TIPS-URI

1

Serviti dupa dorinta cu frisca sau iaurt cremos grecesc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu caise, cirese si rozmarin - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 600 lei
1099.99 lei
499.99 lei

COMENTARII (28)

mirela0911 1

21.06.2015, 14:17

Ce bine arata si interesanta asocierea!

-Licurici- 1

22.06.2015, 08:39

cat imi place!!! Si combinatia si cum arata!

anca_rm 1

22.06.2015, 13:23

ce tarta gustoasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

ieri la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]