Tort Pasqual Sarat

de Krystal in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 2922 vizualizari

 

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site la care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia ( sau crema de zamatise sarata )
  • 1 cutie de champignon
  • 1 ceapa verde
  • 150 gr.sunca taiata cubulete subtiri
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • Sare
  • Piper
  • Cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Pasqual Sarat:

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit.

Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, ciupercile cu ceapa, 1 ou  si 2 linguri de gris, ca sa nu lase lichid.

Se aseaza pasta sfoglia ( aluatul foietaj ) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.

Se poate manca calduta sau rece.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Pasqual Sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Portofele cu ciuperci si piept de pui