A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Naut facaluit

Postat de: simona72 in Mancaruri cu carne

Nautul se pune in apa de seara pana dimineata. A doua zi se spala in mai multe ape si se pune la fiert. Cand bobul este fiert, se pune nautul in robotul de bucatarie si se paseaza bine boabele de...Citeste continuarea

Novac prajit, cu mamaliguta si sos...

Postat de: privatelaura in Peste

Pestele se curata, se spala si se taie in felii groase cam de 3 cm.  Intr-un castron, punem malaiul, adaugam o lingura condimente peste si rajnim putina sare cu ierburi. Amestecam bine si...Citeste continuarea

Negresa cu prune si ciocolata

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Prunele se spala, se curata de sambure si se taie in bucatele mai mici. Se lasa deoparte. Intr-un bol se amesteca laptele, sarea si zaharul pana ce acesta se topeste. Se adauga uleiul, coaja de...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata

Postat de: caroline in Prajituri

Punem intr-un bol : faina,zaharul,praful de copt ,ciocolata rasa si cacaua.Amestecam totul bine. Separat in alt bol mixam ouale cu uleiul apoi adaugam laptele si mixam. Adaugam ingredientele...Citeste continuarea

Nectar de piersici

Postat de: Elena_Daria in Bauturi

Alegem piersicile care sunt coapte bine. Le spalam, le curatam de pielita si le scoatem samburii. Cu ajutorul unui blender transformam fructele intr-un piure fin. Le punem intr-o cratita,...Citeste continuarea

Nuci

Postat de: Giana in Prajituri

Se framanta ingredientele pentru aluat si se lasa la frigider pentru jumatate de ora. Punem forma pe foc si o incingem pe ambele parti, o ungem cu putin ulei doar pt primele nuci, dupa aia nu...Citeste continuarea

Nachos

Postat de: Luana in Aperitive / Garnituri

Se aseaza un rand de tortilla , apoi ceapa tocata marunt, patrunjelul, maslinele, sare, piper, fasolea si din nou tortilla si restul ingredientelor .  La sfarsit adaugam cascavalul ras si...Citeste continuarea

Nectar de piersici

Postat de: aliliana in Sirop / Compot

Pierisicile se spala si se curata de samburi. Se pun intr-un vas  la fiert cu 750 g zahar si 3 cani de apa. Se lasa la fiert cam 30-45 minute cat sa fie pulpa patrunsa. Se lasa la racit....Citeste continuarea

Negresa pufoasa

Postat de: gabrielacuisine in Prajituri

Margarina impreuna cu zaharul, cacaoa si laptele se pun intr-o cratita de inox pe foc mic si se amesteca continuu cu o lingura de lemn pana cand margarina si zaharul s-au topit. Se trage cratita...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: luminita_31 in Prajituri

Blatul: 3\4 pachet unt se freaca cu 150g zahar. Se adauga treptat cate un galbenus si se amesteca bine dupa fiecare. Praful de copt se stinge in lapte si se adauga in compozitie. Se adauga 2...Citeste continuarea

Negresa de post

Postat de: Xandrinne in Prajituri

Amestecam intr-un castron faina, zaharul, cacaua, praful de copt, nuca si un praf de sare. Turnam uleiul, apoi apa si omogenizam cu un tel. Incorporam dulceata, amestecand bine. Turnam...Citeste continuarea

Napolitane cu crema de caramel cu nuca

Postat de: Mihaela11_jo in Prajituri

Nuca se taie marunt. Se fierb pe baie de aburi ouale, margarina si 250 g zahar pana se ingroasa; se lasa pe baia de aburi. Intr-o tigaie de teflon se ard 250 g zahar; se adauga nucile taiate...Citeste continuarea

Nugat glace', by Radu Popovici

Postat de: Ina in Dulciuri

Preparam intai crantzul:  Topim intr-o tigaie 200 g zahar, amestecand continuu pentru a nu se arde si se prepara un caramel de culoare bruna. Cand zaharul este complet topit ( dar nu ars ) se...Citeste continuarea

Negresa cu visine si ciocolata

Postat de: FlaviaD in Prajituri

Am folosit din nou faina neagra ca asa imi place mie, am pus multa cacao in compozitie si ca sa fie treaba treaba si negresa sa fie negresa am pus si ciocolata amara. Ma veti scuza ca nu stiu...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: andaoana in Prajituri

Ciocolata cu untul le topim impreuna pe bain marin si lasam sa se raceasca. Cand sunt reci adaugam zaharul, zaharul vaniliat si  ouale unul cate unul , dupa fiecare amestecam ca sa se...Citeste continuarea

Nuca pralinata (pentru prajituri)

Postat de: Patricia_Iordache_79 in Dulciuri

Punem zaharul intr-o craticioara din teflon, la foc mic si il lasam sa se topeasca. Adaugam miezul de nuca si amestecam bine pana ce tot miezul este acoperit de zaharul topit. Ungem o farfurie...Citeste continuarea

Negresa cu caise

Postat de: butoiaurora76 in Prajituri

Frecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa. Separat batem albusurile cu putina...Citeste continuarea

Nouilles cu pui si sos de soia

Postat de: comanligia in Paste

Se curata si se spala legumele,apoi se taie cubulete si se fierb,apoi se calesc in ulei,dupa ce sau calit sotam cu cateva linguri de soia,sare si piper dupa gust.Carnea se spala,se taie cubulete...Citeste continuarea

Nougat glace

Postat de: RuxyRux in Prajituri

Mie mi-au iesit doua tavi( cele de chec). Am tapetat ambele tavi cu folie de prospetime. Migdalele cum spuneam le-am copt 7 minute la 200 de grade) Am intins o foaie pergament pe...Citeste continuarea

Napolitane cu ciocolata de casa

Postat de: dariadeea in Dulciuri

Pentru ciocolata neagr a se pun pe foc apa si zaharul si se lasa la fiert pana se obtine un sirop  gros ,dar nu ca mierea.Se pune cacaua ,se mai lasa sa fiarba un minut,apoi se ia de pe...Citeste continuarea

Negresa cu ciocolata

Postat de: dariadeea in Prajituri

Pentru aluat :intr-o craticioara se topesc ciocolata rupta bucati si untul.Dupa ce se obtine un amestec omogen se ia vasul de pe foc si se lasa la racit. Ouale se amesteca cu zahar,sare si...Citeste continuarea

Nectar de pepene si caise

Postat de: Valclaudia in Bauturi

Eu l-am preparat din fructe reci, tinute peste noapte in frigider. Curatam miezul de lubenita si de pepene de pe coaja, le punem in robot. Adaugam caisele spalate si maruntim totul timp de...Citeste continuarea

Negresa rapida cu glazura de...

Postat de: adnia in Vegan / Raw vegan

Am amestecat intai substantele uscate intr-un bol, apoi am adaugat mierea si am inceput sa framant totul cu mana, ca sa obtin un aluat faramicios si lipicios, dar care se poate cu usurinta modela...Citeste continuarea

Nectar de caise

Postat de: simona72 in Sirop / Compot

Trebuie sa va spun de la inceput ca totul am facut la ochi...am citit pe la voi si am facut dupa gustul meu si dupa umilele mele cunostinte. Deci....am spalat caisele, le-am desfacut si curatat de...Citeste continuarea

Nectar din caise

Postat de: ionela2682 in Sirop / Compot

Se spala caisele in mai multe ape , -in lipsa separatorului de coaja ce se atasaza la masina de tocat se poate folosi  cutitului econom cu care vom curata pielita caiselor (sau scufundate...Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de: AnyCostescu in Prajituri

Margarina se pune la topit impreuna cu ciocolata rupta bucatele..Se lasa sa se raceasca. Zaharul se amesteca cu uleiul si zaharul vanilat.Punem oul si amestecam bine , apoi adaugam ciocolata si...Citeste continuarea

Nectar de caise

Postat de: ianculubita in Sirop / Compot

Caisele spalate, le oparim 5 minute, le scurgem fara sa aruncam apa, le decojim, le scoatem samburii, le punem in blender, facem un piure, il punem in vas, adaugam zaharul si subtiem cu apa de la...Citeste continuarea

Negresa cu caise

Postat de: nadea68 in Prajituri

Se spala caisele, se taie in doua si se aseaza intr-o tava unsa cu unt si presarata cu zahar, cu partea bombata in sus. Se separa ouale. Se bate bine untul cu zaharul. Adaugam galbenusurile...Citeste continuarea

Nuggets de Pui

Postat de: Alina26 in Pui

1.Am spalat pieptul de pui  si l-am taiat cuburi.Am tocat ceapa mai mare.Am taiat painea bucatele.Usturoiul l-am tocat mai marunt. 2.Intr-un robot puneti...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: eduard_09 in Dulciuri

Ouale le mixam cu zaharul pana isi dubleaza volumul,adaugam treptat uleiul si mixam pana devine ca o crema. Adaugam laptele,faina amestecata cu praful de copt,cacao,nuca macinata,coaja de...Citeste continuarea

Negresa cu piersici

Postat de: getix in Prajituri

Punem la scurs jumatatile de piersica. Separam ouale. Intr-un vas punem zaharul, laptele, cacaoa si untul la foc mic pana dau in clocot. Luam vasul de pe foc si lasam la racit. Dupa ce  s-a...Citeste continuarea

Negresa cu cirese - de post

Postat de: Steffy in Mancaruri de post

Spalam bine ciresele si le scoatem samburii. Intr-un vas incapator mixam zaharul cu uleiul. Cand s-a topit zaharul, adaugam apa minerala, apoi faina putin cate putin. Compozitia trebuie sa fie...Citeste continuarea

Novac cu legume la cuptor

Postat de: Dya in Peste

Condimentam pestele si il asezam intr-o tava de cuptor, cu putin ulei (eu am uns pestele inainte). Cartofii, i-am pus in uleiul incins pentru 10 minute, iar apoi i-am adugat in tava, intregi,...Citeste continuarea

Negrese Americane - Brownies...

Postat de: JamilaCuisine in Prajituri

Topiti ciocolata impreuna cu untul pe baie de aburi, amestecand continuu pentru a se omogeniza uniform. Luam bolul cu ciocolata de pe aburi si lasam amestecul sa se racoreasca putin. Adaugam apoi...Citeste continuarea

Negresa cu gem

Postat de: dariadeea in Prajituri

Am mixat untul la temperatura camerei cu zaharul si cu cel vanilat pana a devenit o compozitie omogena si nu s-a mai simtit cristatele de zahar. Am pus ouale pe rand, apoi  250 g de faina...Citeste continuarea

Negresa reteta de desert de casa cu...

Postat de: Cornelia89 in Prajituri

Cum se prepara Negresa reteta de desert de casa cu ingrediente simple Glazura : Se pune pe baie de aburi untul si il lasam sa se topeasca. Adaugam o cana de zahar si 3 linguri de lapte....Citeste continuarea

Nalangate moldovenesti

Postat de: ianculubita in Dulciuri

Batem bine ouale, adaugam branza rasa, iaurtul, bicarbonatul, aromele si faina cat sa rezulte un aluat ca si smantana. Dupa ce aluatul s-a odihnit 10 minute, luam cu lingura din compozitie si...Citeste continuarea

Noodles soia Inedit cu ciuperci

Postat de: ianculubita in Mancaruri de legume

Intr-un vas cu apa punem soia, concentratul de legume, cimbru, usturoi si lasam sa fiarba 10 minute, dupa care strecuram fara sa aruncam apa. In alt vas fierbem ciupercile 4-5 minute, iar in alt...Citeste continuarea

Noire (Reteta cu numarul 200!)

Postat de: Dya in Prajituri

Dam biscuitii pe razatoare (sau ii zdrobim) si ii amestecam cu jumatate din cantitatea de unt. Omogenizam compozitia obtinuta, o punem intr-o tava (unsa cu foarte putin ulei sau acoperita cu o...Citeste continuarea

Negresa cu stafide si cocos

Postat de: Emacristina in Prajituri

Se pune la fiert margarina/untul impreuna cu zahar, lapte, cacao. Restul compozitiei se pune la racit, dupa care se adauga galbenusurile, pe rand, apoi faina, praful de copt stins si albusurile...Citeste continuarea

Negresa cu glazura de ciocolata si...

Postat de: Alina26 in Prajituri

Se pun intr-o cratita,pe foc,margarina,laptele,zaharul,cacaoa si se dau in clocot.Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile si se mixeaza.Dupa aceea se...Citeste continuarea

Nuci cu crema de ciocolata

Postat de: Criss in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul, vanilia si uleiul, apoi se adauga faina amestecata cu praf de copt. Din aluatul obtinut se modeleaza bilute,  care se pun in forma bine incinsa si se coc pe flacara...Citeste continuarea

Negresă de post

Postat de: panacris in Prajituri

Apa, zahărul, uleiul, făina, zahărul vanilinat, praful de copt, praful de sare, pasta de măceșe se amestecă cu mixerul până se omogenizează. Apoi se toarnă într-o tavă...Citeste continuarea

Negrese

Postat de: karla in Prajituri

Se bat ouale cu zaharul si sarea  pana devine o spuma  apoi se adauga gemul si se amesteca apoi ,iar mai apoi uleiul si se amesteca . Apoi se pune apa si  coaja de...Citeste continuarea

Napolitane cu crema de caramele si...

Postat de: diana_k in Prajituri

Incepem cu stratul de ciocolata : ciocolata taiata marunt si frisca se topesc la foc mic,  se adauga nuca si biscuitii macinati. Cu aceasta crema calduta se unge o foaie de napolitana....Citeste continuarea

Ness cafe frappe cu bautura Joia...

Postat de: TAB1TA in Mancaruri de post

Nessul cu bautura din soia, zaharul si esenta de rom se mixeaza foarte bine intr-un shaker 30 de secunde pana se va obtine spuma. Deasupra se presara un praf de scortisoara. Citeste continuarea

Negresa cu crema de marshmallow si...

Postat de: rodicamaria in Prajituri

Biscuiti se macina cu robotul si se amesteca cu untul topit.Se unge cu unt o tava antiaderenta(22x22)se aseaza acest blat si se preseaza bine. Marsmallows se taie cubulete si se imprastie peste...Citeste continuarea

Negresa

Postat de: antici_gabytza in Prajituri

Amestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca...Citeste continuarea

Negrese glazurate cu ciocolata si...

Postat de: sasha in Prajituri

Se cerne faina, se face un cuib in mijloc si se adauga ouale, laptele, scortisoara, praful de copt, cacaua , uleiul,esenta de rom si se mixeaza. Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina se...Citeste continuarea

Napolitane cu crema caramel,nuci si...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Intr-o cratita punen jumatate din cantitatea de zahar la topit.Cand zaharul capata  culoarea caramelului adaugam jumatate din cantitatea de nuca (macinata) si rahatul taiat cubulete...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]