Negresa American Brownie

de gab_s19 in Prajituri, 21 Oct 2013 | 6702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 gr. unt
  • 200 gr. zahar
  • 2 oua
  • 100 gr. faina
  • 50 gr. cacao
  • o ciocolata amaruie (100 gr.) taiata marunt
  • 100 gr. alune prajite nesarate
  • 1 pachet zahar vanilat
  • putina sare

Optional:

  • 25 gr. ciocolata topita pentru glazura
  • inghetata de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa American Brownie:

Untul se topeste intr-o craticioara la foc mic, amestecand continuu. Dupa ce acesta s-a topit, se adauga zaharul si se amesteca cu o spatula pana cand compozitia devine cremoasa, dupa care se adauga cele 2 oua unul dupa altul. Cacao, faina, sarea, ciocolata si alunele maruntite se adauga in compozitie. Aceasta se toarna intr-o forma pe care s-a pus in prealabil hartie de copt. Se da la cuptor la foc mediu (160°C) timp de 20-25 de minute, astfel va ramane moale si lipicioasa in mijloc. Se scoate de la cuptor si peste ea se intinde glazura calda.

Se serveste calda cu inghetata de vanilie sau rece fara inghetata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa American Brownie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]