Negresă de post

de Panacris in Prajituri, 21 Apr 2013 | 6492 vizualizari

 

O a nu știu câtă variantă e negresei,inspirată de Miremic! Super delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • apă plată 1, 1/2 cană,
  • zahăr tos 1, 1/2 cană,
  • ulei de floarea soarelui 5 linguri,
  • budincă de cacao 2 plicuri,
  • zahăr vanilinat 2 plicuri,
  • praf de copt 1 plic,
  • sare iodată 1 praf,
  • pastă de măceșe 5-6 linguri,
  • merișoare 2 linguri,
  • miez de nucă prăjit 2 linguri,
  • zahăr pudră vanilinat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresă de post:

Apa, zahărul, uleiul, făina, zahărul vanilinat, praful de copt, praful de sare, pasta de măceșe se amestecă cu mixerul până se omogenizează. Apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară miezul de nucă și merișoarele, se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la foc mediu. După ce trece testul scobitorii, prăjitura, se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în tavă, apoi se pudrează cu zahăr praf vanilinat și se porționează.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresă de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]