Negresa cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 26 Iul 2013 | 4343 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 150 gr ciocolata rasa
  • 200 grame iaurt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa.

Separat batem albusurile cu putina saredupa care le incorporam in aluat amestecand cu lingura de jos in sus.

Luam o tava ,o ungem cu unt din belsug si presaram zaharul . Asezati apoi caisele cu partea in care a fost samburele in jos si turnati compozitia in tava peste caise. Se introduce la cuptorul preincalzit si se lasa cam 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]