Valclaudia

9

Bucataras
Suprem

Bucataras din 23.04.2011

RETETE1191
PRIETENI341
Retete / Aperitive / Garnituri

Bruschete cu Ceva Fin cu usturoi

In Aperitive / Garnituri la 15 Sep 2013

Feliile de paine se pun in tava pe hartie de copt. Se ung cu cate o lingurita de ulei de arahide. Dam tava la cuptor pana se rumenesc feliile de paine. Scoatem tava din cuptor, pe fiecare felie  punem cate o lingura de cubulete de rosii din conserva. Condimentam cu sare aromata...

Amestec picant cu Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 15 Sep 2013

Curatam, spalam prazul si il taiem bucati. Foile de varza chinezeasca se spala si se taie marunt. Adaugam aceste legume maruntite  la robot, adaugam crema de branza Ceva Fin si branza de burduf, condimentam daca mai este nevoie,mixam 1 minut si obtinem o delicioasa pasta picanta...

Omleta cu ardei, cascaval si Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 15 Sep 2013

Coacem ardeiul, il curatam de coaja si cotor. Spargem ouale, le amestecam cu sare si piper intr-un bol. Le punem la prajit in tigaie peste 1 lingura de ulei lasata la incins. Adaugam fasii de ardei, lasam sa se prajeasca omleta pe o parte, apoi o intoarcem cu grija sa nu se rupa. Dupa...

Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru. Ungem suprafata aluatului cu crema Ceva Fin de la Delaco. Cascavalul se taie bucati, se adauga peste aluatul uns cu Ceva Fin. Asezam pe toata suprafata aluatului paste fainoase ramase din ziua anterioara si pastrate la frigider. Presaram...

Forneti cu Ceva Fin si branza de burduf

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

Dezghetam aluatul foietaj. Il intindem pe masa de lucru. Il portionam dupa preferinta. Ungem fiecare bucata de foietaj pana la jumatate cu crema Ceva Fin, cealalta jumatate o crestam, vezi foto. Adaugam cate o lingura de branza de burduf pe partea unsa cu Ceva Fin, acoperim, presam cu...

Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 14 Sep 2013

Margarina scoasa din frigider se da pe razatoarea cu ochiuri mari (ideea e sa nu se topeasca in timpul framantarii). Se amesteca cu branza de burduf si crema de branza Ceva Fin (in care am zdrobit drojdia cu furculita). Se adauga faina, obtinem un aluat elastic. Il intindem pe masa de lucru...

Tort aperitiv din piure si Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 10 Sep 2013

Curatam, spalam si taiem cartofii. Ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, scurgem apa de pe ei, adaugam margarina, crema de branza Ceva Fin cu smantana (2 cutii), chimen, sare si piper dupa gust si ouale intregi (peste cartofii fierbinti). Mixam cu mixerul la viteza mare si...

Rulouri de salam cu Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 8 Sep 2013

Ardeiul se spala si se taie felii subtiri. Prazul se spala si se taie rondele. Frunza de varza chinezeasca se spala si se taie fasii. Feliile de salam se ung cu cate o lingurita de branza de la Delaco "Ceva Fin pufos". Rulam fiecare felie de salam si formam rulouri pe care le...

Cornulete umplute cu branza

In Aperitive / Garnituri la 7 Sep 2013

Pregatim mai intai amestecul de branzeturi: se zdrobeste branza Feta cu o furculita, se adauga crema de branza Ceva Fin pufos de la Delaco. Cine doreste poate pune si in umplutura chimen, eu am lasat-o simpla, doar cu gust de branza. Prepararea aluatului:   Amestecam deojdia cu...

Coronita cu Ceva Fin si branza feta

In Aperitive / Garnituri la 6 Sep 2013

Aluatul se pregateste amestecand ingredientele. N-am dat cantitatea exacta de apa pentru ca aceasta poate diferi in functie de tipul de faina folosit. Asta o simtiti la mana, cand framantati aluatul, care-i cantitatea care va este necesara. Intindem aluatul pe masa infainata, decupam un cerc...

Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata. Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam...

Pasta de avocado cu Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 5 Sep 2013

Avocado se taie in jumatate, se da deoparte samburele si se scoate miezul cu ajutorul unei lingurite. Precizez din nou ca e important sa ne miscam repede sa nu se oxideze miezul din avocado in contact cu aerul. Zdrobim pulpa de avocado cu o furculita, adaugam usturoiul pisat sau cel...

Cornuri foietaj cu Ceva Fin

In Aperitive / Garnituri la 4 Sep 2013

Impartim aluatul foietaj, dupa marimea dorita, taindu-l cu un pinten. In functie de marimea cornurilor taiem cascavalul feliat in bucati potrivite. Asezam cate o bucata de cascaval feliat, apoi una-doua lingurite crema de branza Ceva Fin, tot in functie de marimea cornurilor si rulam...

Mille Feuille cu miez de lapte

In Aperitive / Garnituri la 3 Sep 2013

Spalam ardeii si rosia, le taiem rondele. Miezul de lapte se scurge de zer si se taie rondele. Asezam o felie de rosie, apoi una de miez de lapte, una de ardei, alt miez de lapte, din nou ardei (dar de alta culoare), iar miez de lapte ... in acest mod cladim un turnulet cat sa nu se...

Ardei umpluti cu crema de branza si arahide

In Aperitive / Garnituri la 30 Aug 2013

Spalam ardeii si le scoatem cotoarele si semintele (ca pentru ardei umpluti). Amestecam in robot crema Delaco "ceva fin", branza feta, arahidele, frunzele de busuioc pana devin o pasta omogena si umplem ardeii cu aceasta crema. Dam la frigider sa se intareasca iar la servire...

Tarta cu branzeturi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 29 Aug 2013

Pasii de lucru: -cernem faina intr-un bol, adaugam praful de drojdie,oul,zaharul,sarea si laptele caldut. Amestecam energic (cca 10 min) si incorporam pe rand uleiul. -Impartim aluatul in doua. Intindem doua foi dupa marimea vasului termorezistent in care vrem sa coacem tarta. Lasam la...

Rulouri Ceva fin cu oua fierte si pasta de masline

In Aperitive / Garnituri la 27 Aug 2013

Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit. Le decojim apoi si le taiem in sferturi. Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba... Ungem cu ajutorul unei pensule din silicon intreaga suprafata a foii cu ou. La mijloc asezam umplutura dupa cum urmeaza:...

Cosulete cu branza si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 24 Aug 2013

Intai preparam amestecul de branzeturi astfel: folosind mixerul la viteza mare, batem ouale cu branza "ceva fin", adaugam branza de vaca afumata, zdrobita in prealabil cu furculita. La final adaugam telemeaua data pe razatoarea mica. Asezam formele de briose in tava. Impartim cate...

Pasta de branza cu ardei

In Aperitive / Garnituri la 13 Aug 2013

Nici nu am ce sa scriu la modul de preparare. Decat ca toate ingredientele se pun in robot si se mixeaza pana devin o pasta tartinabila..... Delicioasa, pofta buna!!    

Bruschete cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 11 Aug 2013

Asezam feliile de paine in tava. Le stropim cu putin ulei, le condimentam si le dam la cuptor pentru cca 5 minute. Le scoatem, asezam pe fiecare felie de paine cate una de cascaval, presaram cascaval afumat ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul. Deasupra mai presaram...

Ciuperci brune cu cascaval

In Aperitive / Garnituri la 2 Aug 2013

Spalam si curatam ciupercutele. Desprindem palariutele de codite. Intr-o tigaie asezam ciupercutele si le condimentam cu sare si piper dupa gust. Le lasam la prajit pana scade apa lasata de ciuperci, le intoarcem pe ambele parti pana devin rumene. La final presaram cascaval ras si servim. Pofta...

Gratin de broccolli si porumb cu miez de lapte

In Aperitive / Garnituri la 28 Iul 2013

Spalam legumele. Punem intr-o oala mica cca 1 l apa la fiert cu putina sare, cand da in clocolt adaugam broccolii si il lasam sa fiarba la foc redus,acoperit cca 10 minute. Vanata o curatam de coaja, taiem cubulete mici pulpa de vanata si o saram. O lasam la scurs intr-o strecuratoare....

Coronita cu branzeturi la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 25 Iul 2013

Lasam aluatul la dezghetat. Il intindem pe masa de lucru si decupam un cerc cu ajutorul capacului de la tigaia dry cocker, apoi decupam mijlocul cu o cana. Asezam aluatul in tava, ingrosam putin peretii exteriori ai tartei cu un alt rand de aluat (vezi foto) si ungem tarta cu pasta de rosii...

Omleta cu kaiser,rosie si dovlecel

In Aperitive / Garnituri la 23 Iul 2013

Intr-o tigaie antiaderenta prajim pe ambele parti feliutele subtiri de kaiser. Cand sunt aproape rumene,adaugam feliile de dovlecel si de rosie. Lasam sa se prajeasca cate un minut pe ambele parti si condimentam legumele cu sare,piper si rozmarin dupa gust. Batem cele doua oua intr-un...

Tarta cu ciuperci de roua si salam uscat

In Aperitive / Garnituri la 18 Iul 2013

Spalam buretii de roua in cateva ape. Ii punem la calit in ulei si condimentam cu sare si piper dupa gust. Calim buretii pana scade apa lasata de acestia. Asezam aluatul foietaj intr-o forma termorezistenta, decupam dupa forma vasului,avand grija ca aluatul a cuprinda cel putin jumatate...

Tarta cu sunca si cascaval

In Aperitive / Garnituri la 15 Iul 2013

Taiem aluatul foietaj fasii, captusim fundul unui vas terorezistent cu aceste fasii de aluat. Asezam fasiile de sunca, apoi cele de cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste tarta (temperatura medie spre mare). Se serveste calda sau rece. Pofta buna!

Sandvis Hochland

In Aperitive / Garnituri la 12 Iul 2013

Taiem felia de paine in 2. Ungem fiecare jumatate de felie cu cate un triunghi de branza Hochland. Asezam cate o felie de cascaval afumat Hochland pe feliutele unse, decoram cu mustar frantuzesc. Servim cu salata verde si masline verzi umplute cu ardei. Pofta buna!  

Ciulama de ciuperci

In Aperitive / Garnituri la 10 Iul 2013

Curatam si tocam ardeiul si ceapa,apoi le calim in ulei. Curatam si feliem ciupercile. Le adaugam peste ceapa si ardeiul calite. Saram, piperam si lasam sa scada apa lasata de ciuperci. Acest lucru se va intampla la foc mic,cu vasul acoperit. Amestecam cele doua linguri de faina cu laptele...

Tarta foietaj la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 7 Iul 2013

Desfacem aluatul din ambalaj si il intindem pe masa.Decupam cu capacul un cerc,apoi cu o cana de cafea decupam mijlocul. Asezam aluatul in tava dry cooker. Din aluatul ramas, cu ajutorul pintenului decupam semicercuri pe care le asezam peste aluat,la peretii tigaii pentru a inalta putin zona...

Covrigei crocanti cu branza si mac

In Aperitive / Garnituri la 6 Iul 2013

Dam branzica pe razatoare si adaugam margarina topita. Adaugam faina si macul si framantam aluatul cca. 20 minute. Lasam aluatul la rece pentru 15 minute. Dupa scurgerea timpului de racire scoatem aluatul din frigider,il intindem pe masa de lucru infainata si decupam covrigeii. II asezam in...

Afisate 151 - 180 din 211 retete    

Postari recente

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 32

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]