Ciulama de ciuperci

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 10 Iul 2013 | 4046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • 1/2 ardei
  • 4 linguri de ulei
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri de faina
  • 300 ml lapte
  • partunjel si marar verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Curatam si tocam ardeiul si ceapa,apoi le calim in ulei.

Curatam si feliem ciupercile. Le adaugam peste ceapa si ardeiul calite. Saram, piperam si lasam sa scada apa lasata de ciuperci. Acest lucru se va intampla la foc mic,cu vasul acoperit.

Amestecam cele doua linguri de faina cu laptele rece avand grija sa nu ramana cocoloase si adaugam acest amestec peste ciuperci. Sosul se va forma rapid, amestecam in continuu.sa nu se prinda mancarea.

In functie de preferita mai adaugam putina apa (daca ne place sosul mai lichid). ai lasam la foc cca 10 minute sa fiarba sosul, tingem focul si la final adaugam verdeata spalata si tocata marunt.

 

 

TIPS-URI

1

se poate servi cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Merisor 1

10.07.2013, 21:39

Tare buna si eu fac deseori si cu pui

iry-gabriela 1

10.07.2013, 22:10

mmmm,ce bunatate ai facut ..chear demult nu am mai amncat

- Andreea - 1

11.07.2013, 07:57

Foarte buna.Si mie imi place mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de ciuperci in vasul Zepter cu orez basmati