Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2013 | 3361 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 ou
  • 1/2 cub de drojdie
  • 1/2 lingurita de zahar
  • sare dupa gust
  • 150 ml lapte caldut
  • 20 gr seminte de mac
  • 1/2 pachet de margarina
  • faina neagra cat cuprinde (cca 300 -350 gr)

Pentru umplutura si decor:

  • 1 cutie branza ceva fin Delaco
  • 2 felii de cascaval (Ementaler)
  • miez de lapte
  • 2 ardei kapia copti
  • cascaval ras, cca 100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin:

Facem un aluat amestecand ingredientele, il intindem in foaie subtire pe masa de lucru infainata.

Intindem in strat egal branza din cutia Ceva Fin de la Delaco, asezam fasii de ardei copti, fasii de cascaval feliat, din loc in loc cate o portie de miez de lapte, presaram cascaval ras si rulam aluatul in asa fel incat sa ne incapa rulada intr-o tava de cozonac.

Deasupra presaram cascaval ras, seminte de mac si asezam felii de miez de lapte.

Dam la copt, la temperatura medie cca 40 min, pana capata rulada noastra aspect de rumen.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

se poate servi rece sau cald

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu Miez de lapte si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

Panacris 1

06.09.2013, 09:28

Corinuta 1

06.09.2013, 17:46

buna a fost?

laura_n 1

08.09.2013, 14:49

auu, ce bunaciune! ma bate si pe mine un gand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei copti umpluti cu crema de branza, nuci si busuioc