Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 23027 vizualizari

 

bune de rontait la orice ora....

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie Ceva Fin cu smantana
  • 1 pachet margarina
  • 200 gr branza de burduf
  • faina cat cuprinde (cca 600 gr)
  • 1 ou
  • 1 pachetel de drojdie
  • sare dupa gust
  • chimen
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin:

Margarina scoasa din frigider se da pe razatoarea cu ochiuri mari (ideea e sa nu se topeasca in timpul framantarii). Se amesteca cu branza de burduf si crema de branza Ceva Fin (in care am zdrobit drojdia cu furculita). Se adauga faina, obtinem un aluat elastic.

Il intindem pe masa de lucru infainata.

Decupam saratelele dupa forma dorita cu pintenul.

Ungem cu ou batut si presaram sare (daca mai e nevoie) si chimen.

Asezam saratelele in tava pe hartie de copt.

Dam la cuptor la temperatura moderata pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saratele cu branza de burduf si Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]