Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 14 Sep 2013 | 3432 vizualizari

 

stiu ca toata lumea ma va refuza, e tarzie ora..... dar nu-i nimic, va astept dimineata la micul dejun! ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj (450gr)
  • o mana de paste fainoase fierte (eu le-am avut fierte a din ziua anterioara)
  • 1/2 cutie branza Ceva Fin de la Delaco
  • cascaval Delia cca 100 gr.
  • busuioc verde tocat
  • 1 ou pentru uns,
  • seminte de in pentru decor
  • sare supa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia:

Intindem aluatul foietaj pe masa de lucru.

Ungem suprafata aluatului cu crema Ceva Fin de la Delaco.

Cascavalul se taie bucati, se adauga peste aluatul uns cu Ceva Fin.

Asezam pe toata suprafata aluatului paste fainoase ramase din ziua anterioara si pastrate la frigider.

Presaram busuioc verde tocat marunt (spalat in prealabil).

Rasucim aluatul cu umlutura, ca la rulada, il punem intr-o tava unsa cu ulei.

Ungem strudelul cu ou batut, presaram seminte de in si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Strudel cu Ceva Fin si cascaval Delia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lia_ 1

15.09.2013, 08:17

asta ai postat-o dupa ce m-am culcat ca acu o vad

cam multe calorii dar pt copii si oamenii f activi devine ok

adry88 1

15.09.2013, 11:24

place mult

Rocsi 1

15.09.2013, 12:30

Ce bun este

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliga in straturi cu cascaval si parmezan Delaco