Tarta cu sunca si cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 15 Iul 2013 | 4480 vizualizari

 

un mic dejun excelent!

 

INGREDIENTE

  • cca 250 gr.fasii de foietaj
  • 5 felii de sunca taiate fasii
  • 5 felii de cascaval afumat taiate fasii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu sunca si cascaval:

Taiem aluatul foietaj fasii, captusim fundul unui vas terorezistent cu aceste fasii de aluat.

Asezam fasiile de sunca, apoi cele de cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste tarta (temperatura medie spre mare).

Se serveste calda sau rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

ieri la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron