Placinta sarata

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 3414 vizualizari

 

O placinta rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta
  • 300 gr telemea capra
  • 200 gr branza vaci proaspata
  • 1 cana smantana
  • 3 oua
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata:

Telemeaua se desface si se faramiteaza, se amesteca cu branza, smantana, piperul si ouale batute. Se amesteca bine, bine compozitia de branza.

Se intind cate 3 foi placinta, se umplu cu crema de branza, se ruleaza si se pun intr-un vas termorezistent uns cu unt.

Se pastreaza un pic din compozitia de branza si se procedeaza la fel cu restul de foi . Odata terminat de pregatit placinta, se toarna peste ea restul de compozitie de branza si se da la cuptor, la foc mediu. SE coace cam 30 min pana se rumeneste.

Se poate servi rece ca si aperitiv !

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

ANNA_46 1

26.11.2012, 01:25

Super buna placintuca

Satisfyyourcravings 1

26.11.2012, 11:09

Nu am mai mâncat placintă cu brânză de foarte mult timp. Arată foarte bine!

alba_zori 1

26.11.2012, 17:47

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta dobrogeana cu telemea