Tocanita

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2011 | 15471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un spate de pui cu aripi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • boia
  • bulion
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita:

Spalam spatele de pui, il taiem in bucati potrivite si-l punem la inabusit in putin ulei si putin apa.

Tocam ceapa un pic mai mare, cartfii cubulete, dupa care le punem peste carne, completam cu apa cat sa le aco[ere si punem un capac pe oala/tigaie.

Lasam pana fierb bine, apoi adaugam 2 linguri de bulion, sare, piper, boia.

Asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

cismaru_nicoleta 1

10.03.2011, 14:15

Mama...ce bunatate era sa pierd... ...imi place mult tocanita asta..si eu o fac des,...e buna...a ta e si frumoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2011, 14:38

eu n-o mai facusem de mult si imi era pofta, pupici:*

Bya Ralu 1

21.01.2014, 11:17

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote