Cascaval pane

de Florentina_Cristina in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2014 | 3644 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame cascaval
  • 2 oua
  • 200 grame pesmet
  • o jumatate de lingurita delikat
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval pane:

Se ia bucata de cascaval si se taie felii de minim jumatate de centimetru grosime,in forma dorita(eu am taiat triunghiuri)

Intr-o farfurie adanca se bat cele 2 oua si se condimenteaza cu delikat-ul,sare si piper dupa gust.Separat intr-o alta farfurie se pune pesmetul.

Se ia pe rand cate o bucata de cascaval si se trece prin ou,pe urma prin pesmet si se repeta de 2-3 ori acest proces pana cand cascavalul este acoperit in intregime.Bucatile de cascaval astfel obtinute se introduc in baie de ulei bine incins si se lasa la foc mic 1-2 minute,Se ia de pe foc se lasa pe un servetel la scurs si se serveste fierbinte.

TIPS-URI

1

Se poate servi alaturi de mai multe salate de acompaniament dar mie imi place mai mult cu rosii si putina ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cascaval DeSenvis pane