A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Linguini cu negru de sepia, creveti...

Postat de: nico15 in Fructe de mare

  1. Incalziti uleiul intr-o cratita si adaugati ceapa si usturoiul. Tineti pe foc mic, amestecand din cand in cand, pana cand prinde culoare aurie, adaugati jumatate din cantitatea de...Citeste continuarea

Lasagna cu spanac

Postat de: rodicamaria in Lasagna

Am facut intai sosul alb: faina am desfacut-o cu lapte si am pus la fiert amestecand continuu ca sa nu se faca cocoloase. Am pus si untul si putin piper. Apoi am lasat deoparte. Ceapa am calit-o...Citeste continuarea

Legume la tigaie

Postat de: ela in Mancaruri de post

Punem rosiile din bulion la scurs intr-o sita. Cartofii ii curatam si ii punem la fiert in apa cu sare,timp de 5minute din clipa in care incepe apa sa clocoteasca,apoi ii punem la scurs intr-o...Citeste continuarea

Legume mexicane cu bacon la Doubleta!

Postat de: panacris in Mancaruri cu carne

Baconul se taie fideluta si se pune in tigaia incinsa, la rumenit. Legumele se adauga la bacon, se asezoneaza de sare, piper si cine doreste un pic de chlili. Se adauga vinul se inchide tigaia si...Citeste continuarea

Lasagna " Primavera"

Postat de: RuxyRux in Lasagna

Prepararea foilor: Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se imparte in trei. Se intind foile pe rand( punem pe suprafata de intins putin ulei de masline sa mearga usor si sa nu...Citeste continuarea

Lasagna cu carne de vita

Postat de: ela in Lasagna

Taiem prazul rondele,usturoiul il curatam si il tocam si punem la calit in putin ulei,cateva clipe. Carnea,ardeiul curatat si taiat mai mic,le  punem cu sare si piper in robotul de...Citeste continuarea

Lipii cu branza

Postat de: adela1981 in Piine

Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam  un aluat, pana ce se despride de pe peretii vasului. Lasam la dospit , la caldura, eu...Citeste continuarea

Legume mexicane sotate

Postat de: adela1981 in Mancaruri de legume

Este simplu de facut,  se calesc putin in uleiul de masline, cca 2-3 min apoi se toarna vinul si putina apa (50 ml). Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa pana ce scade vinul. ...Citeste continuarea

Legume gratinate

Postat de: dakris in Mancaruri de legume

Legumele le-am asezat in vasul termorezistent uns cu unt. Ouale le-am batut, le-am amestecat cu smantana si laptele, am adaugat sare si piper si le-am turnat peste legume. Am ras cascaval...Citeste continuarea

Lasagna cu carne de vita si pui

Postat de: gurita_ta2005 in Lasagna

Dam prin masina de tocat pieptul de pui, usturoiul si ceapa, iar morcovul il dam pe razatoarea mica. Intr-un ceaun punem ulei de masline, morcovul, usturoiul si ceapa si le lasam putin la calit,...Citeste continuarea

Lasagna

Postat de: Sim0naWorld in Lasagna

Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit`o pana s`a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat...Citeste continuarea

Legume gratinate la cuptor cu...

Postat de: naomy in Mancaruri de legume

Dupa cum o sa observati in imagini, am pregatit un vas de lut in care am adaugat untul topit si am taiat rondele fiecare leguma si le-am asezat uniform. Am inceput cu cartofii, urmati de...Citeste continuarea

La vedova in verde

Postat de: ianculubita in Cocktail

Gura paharului unsa cu zeama de lamaie apoi data prin zahar colorat;versi in pahar lichiorul cu gheata maruntita iar sucul de portocala il torni foarte incet cu paharul aplecat astfel incat sa nu...Citeste continuarea

Lasagna cu carne de pui

Postat de: mirela0911 in Lasagna

Prepararea sosului : Se taie ceapa marunt, morcovul se da pe razatoarea cu gauri mari si cateii de usturoi se taie felii. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa, morcovul si...Citeste continuarea

Labaneh cu ierburi aromate

Postat de: Mihaela11_jo in Aperitive / Garnituri

Prepararea iaurtului(”laban”) Se incalzeste laptele la foc mic pana fierbe; se lasa sa se raceasca , dar nu de tot, sa fie doar caldut. Se amesteca 4 linguri de lapte caldut cu...Citeste continuarea

Limba de vita cu masline

Postat de: mikidaniro in Vita

Limba o spalam si o punem pe foc intr-un vas cu apa si un pic de sare pana devine moale.Ideal ar fi intr-o oala cu presiune.Dupa ce a fiert bine o scoatem din apa, curatam pielea albicioasa de...Citeste continuarea

Lapte de pasare / Bulgari de zapada

Postat de: cocineraviajera in Dulciuri

Galbenusurile se omogenizeaza bine cu 5 linguri de zahar. Laptele cu zaharul vanilat se fierbe si se da deoparte. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare, se adauga 1 lingura de zahar si...Citeste continuarea

Lapte de pasare

Postat de: Gina_Cristina in Dulciuri

Laptele trebuie fiert inainte, se ia de pe foc pana se pregatesc norisorii din albusuri si crema. Norisorii se prepara astfel: se separa ouale, albusurile se bat spuma cu 50 gr zahar asa ca si...Citeste continuarea

Limba de porc afumata cu masline

Postat de: mamaieelena in Porc

Am spalat si taiat marunt ceapa si ardeiul gras,limba am taiat-o rondele de 1cm.si le-am pus pe toate si inca 150ml vin alb in oala sub-presiune pentru 20 de minute.Am ales sa fac acest...Citeste continuarea

Lasagna cu carne si ciuperci

Postat de: panacris in Lasagna

Ciupercile se curata, se spala si se taie felii julienne. Intr/un vas Wok se pune uleiul de masline la incins, se adauga carnea tocata si ciupercile feliate. Se lasa la dinstuit la foc mic, cca....Citeste continuarea

Lasagne

Postat de: sufletista in Lasagna

Sosul de carne - calim ceapa, morcovul, adaugam carnea si o lasam sa se caleasca cu ceapa, adaugam sucul de rosii, condimente si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand. Sosul bechamel...Citeste continuarea

Lasagna

Postat de: miremirc in Lasagna

Pentru sos ragu :   Intr-o craticioara punem uleiul si untul sa se incinga pe foc, apoi adaugam ceapa taiata marunt si morcovul curatat si ras pe razatoarea mare. Calim timp de 10 minute...Citeste continuarea

Lasagna cu sos ragu si ciuperci

Postat de: mikidaniro in Lasagna

Sos ragu: Intr-o cratita punem pe foc un pic de ulei,ceapa si usturoiul taiate solzisori si le lasam pana capata o culoare aurie.Punem carnea tocata,o lasam pana devine albicioasa,adaugam...Citeste continuarea

Latte Macchiato fara aparat

Postat de: krinakrina in Bauturi

Se prepara cafeaua. Se pune laptele la fiert, cand da in cloclot se trage de pe foc si se pune intr-un pahar transparent, cam o treime din inaltimea lui. Din restul de lapte se prepara...Citeste continuarea

LASAGNA

Postat de: kamy in Lasagna

sos ragu     Intr-o cratita cu peretii grosi se pun la calit in ulei,ceapa,morcovul si telina.Cand s-au inmuiat,se adauga usturoiul,ardeiul si vinul.Lasam sa fiarba pana scade...Citeste continuarea

Lasagna cu piept de pui si foi...

Postat de: Elena_Daria in Lasagna

Foi: Faina se pune intr-un castron,iar in mijloc se pune ouale si putina sare.Se framanta energic,pana rezulta un aluat tare.Se lasa 10-15 minute la odihnit in vasul in care l-am framantat...Citeste continuarea

Lemon Curd

Postat de: madi_marin in Dulciuri

Ouăle le batem bine, apoi adăugăm zahărul, coaja şi zeama celor două lămâi şi seminţele din batonul de vanilie. Punem totul la bain-marie şi amestecăm continuu până ce...Citeste continuarea

Lasagne

Postat de: angyb in Lasagna

Bechamel: Se topeste untul, se ia de pe foc si se adauga faina amestecand, sa nu faca cocoloase. Se pune din nou pe foc si se adauga laptele amestecand mereu pana se ingroasa. Se condimenteaza...Citeste continuarea

Lenticchie con sugo e cotechino...

Postat de: gurita_ta2005 in Mancaruri de legume

Lintea se pune in apa timp de 2 ore. Se taie ceapa marunt, morcovul se rade pe razatoarea mica, usturoiul se toaca marunt si se pun toate la calit. Adaugam putin piper si boia dulce. Se adauga...Citeste continuarea

Lapte de pasare

Postat de: Sidy in Dulciuri

Punem  850 ml lapte la fiert. Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam bine cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam coaja de lamaie si esenta. Albusurile le...Citeste continuarea

Limba cu masline

Postat de: Sidy in Mancaruri cu carne

Limba de porc sau de vita se spala bine apoi se pune la fiert in apa cu vegeta bio cam o ora jumatate, pina cand este bine fiarta, adica pielita groasa se desface singura la varf. Ceapa o...Citeste continuarea

Lapte de pasare

Postat de: danakarin in Dulciuri

Am separat albusurile de galbenusuri si le-am batut spuma adaugand la sfarsit 2 linguri de zahar. Am pus laptele, in care am adaugat miezul unui baton de vanilie, la fiert la foc mic, si in...Citeste continuarea

La multi ani, Vladut de 7...

Postat de: Oana in Torturi

Se incinge cuptorul si se seteaza la temperatura medie. Se tapeteaza o forma de tort detasabila (cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina). Pentru blat, se bat ouale cu zaharul...Citeste continuarea

La multi ani 2012!

Postat de: postavaru in Torturi

Pentru blatul alb batem albusurile spuma cu un praf de sare. Adaugam zaharul si vanilia si mixam pana devine crema lucioasa. Separat mixam galbenusurile cu uleiul, ca la maioneza iar apoi le...Citeste continuarea

La multi ani bucatarasi si 366 de...

Postat de: mitinita in Mancare copii

Se decojeste kiwi si se paseaza pana obtinem un pireu. Se pune in forma de fursecuri de bradut si se decoreaza cu seminte de rodie. Se presara nuca de cocos,daca vreti si ninsoare.   Citeste continuarea

La multi ani bucataras cu Fesenjan...

Postat de: mitinita in Pui

Fasia de rodii se pune int-un pahar cu apa calduta ca sa obtinem sucul.  Se pun feliile de vinete intr-o tava in care s-a pus cam o lingura de ulei si se dau la cuptor. Se taie pieptul de...Citeste continuarea

Lemon bars/ patratele cu lamaie

Postat de: bitza in Prajituri

Baza: Untul moale se mixeaza cu zaharul pana devine cremos, apoi se adauga coaja de lamaie si faina amestecata cu praful de copt. Se formeaza o bila de aluat care se intinde usor cu un...Citeste continuarea

Lasagna bolognese

Postat de: Julie in Lasagna

Sos bolognese: Ceapa tocata marunt si morcovul ras, se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga carnea tocata si usturoiul zdrobit. Dupa 2-3 minute, se adauga sucul de rosii si supa (sau apa...Citeste continuarea

La multi ani Bucataras.ro, la 3 ani...

Postat de: gaby_d in Torturi

Blat. Se pun intr-un bol ouale impreuna cu zaharul. Se mixeaza intai la treapta mica, apoi marind viteza, timp de 10 minute. (Trebuie sa se topeasca zaharul). Se cerne faina impreuna cu...Citeste continuarea

Lichior de oua(Eggnog)

Postat de: mimmi in Bauturi

Mixam galbenusurile cu zaharul pudra si laptele condensat. Adaugam esenta de vanilie,vodka,mixam in continuare. Acum adaugam laptele(eu am pus cat sa il subtieze si sa nu fie o bautura...Citeste continuarea

Lapte condensat

Postat de: alice_ciobanu in Dulciuri

Se pune apa la înfierbântat şi apoi se adauga zahărul, mierea de albine, untul topit şi esenţa de vanilie şi se amestecă totul până se topeşte zahărul. Se amestecă...Citeste continuarea

Lasagna dulce ,cu prune...

Postat de: cris2711 in Prajituri

Se prepara budinca de vanilie din lapte,zahar si praful de vanilie,dupa instructiunile de pe plic.Cand este gata se ia de pe foc,se amesteca usor si se raceste putin,iar apoi se adauga branza de...Citeste continuarea

Lipie libaneza

Postat de: Maria68 in Pui

 Pieptul de pui il taiem fasii subtiri si le prajim putin .Cartofii se curata si se prajesc gen cartofi pai.Varza se da prin razatoare iar prazul il taiem fasii.  Ii facem un...Citeste continuarea

Lasagna alla bolognese

Postat de: Retetegg in Lasagna

*Prima data am pregatit sosul bolognese : Am taiat fin ceapa si morcovul si le-am pus la calit in ulei de masline. Am adaugat peste ele carnea tocata si 1 pahar cu apa. Am lasat sa fiarba...Citeste continuarea

Linzer cu dovleac si stafide aurii

Postat de: panacris in Prajituri

Se topeşte untul, apoi se amestecă cu zahărul, zahărul vanilat, cu 3 ouă şi praful de copt stins cu zeamă de lămâie şi coja de lămâie.  Se pune făina şi se amestecă...Citeste continuarea

Lasagna alla bolognese

Postat de: lilik in Lasagna

Prima data punem sosul ragu la foc: tocam marunt morcovul,telina si ceapa si le punem intr-o oala la innabusit.Cand s-au unmuiat punem carnea tocata si cea de porc si o lasam pana se albeste...Citeste continuarea

Langosi cu branza si smantana

Postat de: alinutzika in Aperitive / Garnituri

Se amesteca ingredientele, apoi se framanta bine. Daca mai e nevoie, adaugati faina, astfel incat sa rezulte un aluat mai moale. Se lasa la dospit aproximativ 1 h-1,30 h (depinde de temperatura...Citeste continuarea

La Multi Ani, dragi romani: Varza...

Postat de: Brindusa in Porc

Taie varza nu exagerat de subtire. Taie afumatura felii. Incalzeste jumatate de ulei intr-o cratita mare (wok) si prajeste putin afumatura. Adauga carnea si prajeste-o putin. Adauga varza....Citeste continuarea

Lapte cu amaranth

Postat de: ianculubita in Mancare copii

Intr-un vas am pus laptele,zaharul,fulgii de amarant pe foc,am amestecat continuu pana s-a ingrosat,am pus in boluri,deasupra 2linguri de dulceata de visine,am pus bolurile la frigider 1h apoi am...Citeste continuarea

Legume gratinate - La multi ani, Cris!

Postat de: ela in Aperitive / Garnituri

Punem apa cu sare intr-o oala si cand incepe apa sa fiarba punem legumele si lasam pe foc 10minute.Scoatem legumele si le punem la scurs. Ungem un vas termorezistent cu unt si punem legumele in...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]