A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cake Pops cu branza pufoasa Delaco

Postat de: mirela0911 in Prajituri

Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana se obtine o spuma ferma ca pentru bezea. Se incorporeaza cate un galbenus, amestecand...Citeste continuarea

Cozonaci baby friendly (fara zahar)

Postat de: Steffy in Mancare copii

Pentru inceput, am pus la hidratat, timp de 4-5 ore, toate fructele confiate (smochine, curmale, stafide, merisoare, goji - le-am pus intr-un bol mare cu apa). Scurgem apa, punem fructele in...Citeste continuarea

Ciorba "Fidelicioasa"

Postat de: Pungasa_Rogue in Ciorbe

Se pune apa la fiert intr-o oala. Ceapa se curata de foi si se spala. Morcovul si pastarnacul se curata de coaja si se spala (morcovul se taie pe jumatate). Ardeii se taie in jumatati, se...Citeste continuarea

Ceafa de porc impanata coapta-n...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Pregatim ceafa pentru impanat. Am folosit un fel de sula, nu din aia de cismarie si nu zambiti pe la colturi, ca asa-i zice, sula, o chestie lunga si dreapta, cu care strapungi diverse......sa...Citeste continuarea

Cheescake cu jeleu de kiwi

Postat de: momo121 in Dulciuri

Pentru crusta: Dam biscuitii prin robot pana ii sfaramitam, apoi amestecam cu untul topit si lingura de dulceata. Punem compozitia intr-o tava detasabila de 24cm pe care o tapetam cu...Citeste continuarea

Cartofi la cuptor cu ierburi...

Postat de: EUSORINA in Pui

Se fierb putin cartofii intregi, apoi se condimenteaza si se pun in tava cu ulei, la cuptor. Cand se fac putin aurii se scot si de presara peste ei verdeata dupa bunul plac. Eu am pus patranjel si...Citeste continuarea

Ciorba a la grec cu gat de curcan

Postat de: Constelatialeu in Ciorbe

Mai intai am feliat gatul de curcan, l-am spalat si l-am pus la fiert in apa cu putina sare. Avem grija sa luam spuma formata, ca sa fiu sigura ca nu ramane nici o impuritate in zeama, am...Citeste continuarea

Conopida umpluta gratinata

Postat de: Criss in Aperitive / Garnituri

Conopida se spala si se pune la fiert intreaga in apa cu sare. Nu trebuie fiarta foarte tare, pentru a nu se sfarama buchetelele. Se pune intr-o strecuratoare sa se scurga si se lasa sa se...Citeste continuarea

Clafoutis cu visine

Postat de: gospodariu in Prajituri

1.Se ia un vas yena,se unge toata suprafata cu un cubulet de unt,iar apoi se aseaza visinele fara samburi. 2.Separat intr-un bol mai mare se amesteca restul ingredientelor : faina , zaharul ,...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco

Postat de: AlexTeacher in Reteta de vedeta

Curata ciupercile si pune sare pe ele; Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu tarhon

Postat de: hany30 in Ciorbe

Zazavatul se taie cubulete si se caleste usor pentru a capata o crusta; odata puse in apa fierbine, legumele ii vor da acesteia o savoare deosebita. Se taie cartofii si se adauga in apa cu...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare

Postat de: hany30 in Ciorbe

Morcovii, ardeiul, pastarnacul, telina, patrunjelul si 1 ceapa se curata, se spala bine si se taie in cubulete potrivite .Se pun legumele intr-o oala, se toarna 4 litri de apa rece si se dau la...Citeste continuarea

Clatite Paleo sanatoase , din 3...

Postat de: hany30 in Dulciuri

Taie bananele în felii, ca să fie mai ușor să le faci piure. Amestecă apoi toate ingredientele cu un tel sau cu mixerul, până se face o pastă groasă, omogenă. 2. Pune o...Citeste continuarea

Crema de lapte in sirop de dulceata...

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Se opresc 150 ml lapte din total . Restul se pune pe foc mic sa se infierbante. Intr-un bol se amesteca cei 150 ml de lapte cu amidonul, faina de tapioca si  vanilia, se adauga apa de...Citeste continuarea

Ciorba radauteana

Postat de: Criss in Ciorbe

Pieptul de pui se curata si se spala, apoi se pune la fiert intreg, cu tot cu piele si os. Cand incepe sa fiarba, se aduna spuma, apoi se adauga legumele intregi, exceptand usturoiul. Se adauga...Citeste continuarea

Chec brownie cu unt

Postat de: maisondenisse in Dulciuri

Brownie     Se topeste ciocolata impreuna cu untul. Se lasa deoparte, se adauga zaharul si se amesteca pana se topeste. Se adauga oul batut bine, apoi faina si se...Citeste continuarea

Coaste Tex-Mex

Postat de: simona72 in Porc

Bucata intreaga de coaste cu carne se spala, se curata de grasimea in exces, se lasa doar putina grasime pentru a evita uscarea carnii. Se lasa sa se zvante. Pentru marinata: se pun toate...Citeste continuarea

Clatite americane cu iaurt

Postat de: RuxyRux in Dulciuri

Daca aveti o tigaie mai micuta s-ar putea chiar sa iasa cantitate dubla....eu am avut o tigaie normala. Clatitele americane sunt mult mai groase si mai pufoase. Mod de preparare: Se bat...Citeste continuarea

Cheesecake cu piersici

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Blatul  Biscuiţii se mărunţesc şi se amestecă cu cele 10 linguri de compot şi untul topit. Omogenizăm foarte bine şi apoi aşezăm compoziţia într-o tavă de tort cu margine...Citeste continuarea

Castraveti bulgaresti reteta

Postat de: ralu_ca in Conserve

In borcanele spalate am pus pe "fund" boabe piper, mustar, apoi solzisori de ceapa, castravetii asezati in picioare, bastonase de morcovi, bastonase hrean (pe marginea borcanului),...Citeste continuarea

Cornuleţe cu nucă

Postat de: diaconta in Dulciuri

Dupa cum vedeti,am folosit un unt foarte gras,astfel vom obtine un aluat foarte fraged. Untul trebuie sa fie rece,din frigider. Am cernut faina amestecata cu praful de copt si putina sare...Citeste continuarea

CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE

Postat de: panacris in Supe/Ciorbe

Carnea de oaie se fierbe în apă, puțin sărată, cca. 25 de minute, se spumează după nevoie. Între timp legumele se curăță, apoi se toacă mărunt. Legumele tocate se călesc cu...Citeste continuarea

Cannelloni cu branza, nuca de cocos...

Postat de: simona72 in Paste

Ungem cu putin unt un vas termorezistent si-l tapetam cu faina. Branza de vaci o zdrobim cu furculita, adaugam un galbenus de ou, fulgii de cocos si 2 linguri zahar extra fin. Amestecam...Citeste continuarea

Cannelloni cu ricotta si spanac

Postat de: caroline in Cannelloni

Spanacul il spalam si il punem la fiert in apa fierbinte cu sare . Cand a fiert , il punem intr-o sita astfel incat sa se scurga bine de apa de fierbere .  Punem o tigaie cu putin ulei ,...Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor si cartofi...

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mai intai ne ocupam de ceafa de porc. Presaram un praf de sare peste fiecare felie de ceafa. Intr-o farfurie punem sosul de soia, piper si cimbru si tavalim fiecare felie de ceafa prin sos.Luam o...Citeste continuarea

Cannelloni cu carne de pui

Postat de: Irina in Pui

Dupa ce am pregatit toate ingredientele de care aveam nevoie pentru reteta de cannelloni cu pui, am trecut la prepararea ei. Am pus o tigaie la incins, am turnat putin ulei si am adaugat carnea...Citeste continuarea

Cuiburi de spaghete

Postat de: sufletista in Paste

Intr-o oala adaugam apa si sare punem pe foc si cand incepe sa fiarba adaugam pastele,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj(cca 8 min). Le scurgem de apa si le trecem pe sub un jet de apa...Citeste continuarea

Ciorbă de pui cu tarhon

Postat de: Zamfira in Ciorbe

 Porționăm carnea de pui. Punem la fiert 4 l de apă, punem carnea la fiert. Spumăm carnea (îndepărtăm spuma formată). Curățăm, spălăm legumele. Tăiem legumele...Citeste continuarea

Ciuperci in sos alb, cu carnati de...

Postat de: merisor67 in Porc

Se spala ciupercile bine si se taie in felii mai mari. Ceapa si ardeii se curata si se toaca in cuburi. Carnatii ii taiem rondele, dar  lasam si bucati mai mari pentru aspect. Punem...Citeste continuarea

Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

Postat de: cristinutanicolita in Dulciuri

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema. Crema: Hidratam gelatina in apa rece. 300 g...Citeste continuarea

Chec cu dulceata de afine si...

Postat de: Constelatialeu in Dulciuri

Albusurile cu un praf de sare le mixam bine, apoi adaugam zaharul si mixam pana obtinem o bezea tare, adaugam zeama de la lamaie. Galbenusurile le amestecam cu uleiul si apa si apoi le incorporam...Citeste continuarea

Cupcakes in stil rusesc

Postat de: Pungasa_Rogue in Dulciuri

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Din primele 5 ingrediente se framanta un aluat fraged. Se distribuie 2/3 din el in forme, apasand usor la baza. Cealalta treime de aluat se pune...Citeste continuarea

Cous cous cu legume

Postat de: mihasara in Salate

Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc. Taiem marunt ceapa si o calim in...Citeste continuarea

Canelloni cu spanac si branza

Postat de: panacris in Paste

Spanacul se pune direct într-un vas la gătit, cu puțin ulei de măsline și usturoi pisat, cca. 5 minute pentru a se îmbina gusturile ;) Am luat varianta de la LIDL, congelat și...Citeste continuarea

Chec aperitiv picant

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă. Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am...Citeste continuarea

Chiftelute in crusta de cartofi

Postat de: caroline in Mancaruri cu carne

Curatam cartofii de coaja,ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa rece cu sare . Cand au fiert , ii scurgem bine de apa , ii punem intr-un castron si ii maruntim cu ajutorul unei furculite....Citeste continuarea

Ciorbă de văcuţă

Postat de: Zamfira in Ciorbe

Tăiem bucata de mânzat în bucăţi mai mici şi le punem în apă rece la fier, 5 litri apă. Legumele le spălăm, curăţăm şi le tăiem cubuleţe mici. Când...Citeste continuarea

Ciocolată de casă

Postat de: Zamfira in Dulciuri

Cernem printr-o sită rară cacao-ul și laptele praf. Punem zahărul și apa la fiert, amestecăm tot timpul și lăsăm să fiarbă cel puțin 5 minute. Îl luăm de pe foc și...Citeste continuarea

Chec 3 culori

Postat de: aalliinnaa07 in Dulciuri

punem intr-un bol ouale, iaurtul, uleiul, zaharul, faina si praful de copt. Amestecam toate ingredientele, apoi impartim compozitia in 3 parti egale, in care intr-una punem 2 lingurite de cacao,...Citeste continuarea

Cookies cu merisoare uscate

Postat de: ctlina in Dulciuri

Se amesteca untul cu zaharul si zaharul vanilat pana se obtine o crema spumoasa - puteti folosi robotul sau mixerul. Adaugati smantana, extractul de vanilie si amestecati. Puneti faina si...Citeste continuarea

Cannelloni cu pui si ciuperci

Postat de: gospodariu in Cannelloni

Pentru inceput vom toca carnea de pui,iar din cele 5 rosii vom face suc proaspat. Pentru a pregati umplutura, vom cali o ceapa peste care vom adauga carnea de pui tocata,ciupercile taiate...Citeste continuarea

Coltunasi cu branza

Postat de: Adele in Dulciuri

Pentru inceput se pregaeste un aluat potrivit din faina ,apa si sare .Dupa care se amesteca branza de vaci cu telemeaua ,ou si zahar,se adauga pesmetul si se potriveste de gust cu esenta de...Citeste continuarea

Costite de porc lipicioase

Postat de: CameliaComan in Porc

Pentru inceput am sarat si piperat bucatile de costita.Am luat o tava de copt si am uns-o cu cele 3 linguri de ulei de masline.Punem tava direct pe ochiul de la aragaz si lasam sa se incinga iar...Citeste continuarea

Cellentani cu speck si sparanghel

Postat de: caroline in Paste

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . ...Citeste continuarea

Chec sarat

Postat de: gaby_d in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol mai maricel sparge ouale si bate-le doua minute cu un tel para. Adauga laptele si mai bate cu telul un minut. E momentul sa pui uleiul si branza telemea pe care ai...Citeste continuarea

Creveti marinati cu sofran si...

Postat de: Satisfyyourcravings in Jamie Oliver

Intr-un mojar se adauga frunzele de rozmarin, cateii de usturoi si sare si se transforma intr-o pasta. Se adauga 1 lingura de ulei de masline, paprika, sofranul si putina apa fierbinte. Se adauga...Citeste continuarea

Ciuperci cu mărar și maioneză

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Clătim cu multă apă ciupercile din conservă, le scurgem de apă și chiar le stoarcem puțin. Dacă folosim ciuperci proaspete, acestea le vom fierbe în apă cu puțină sare timp de 15...Citeste continuarea

Crochete de cartofi cu brânză

Postat de: Zamfira in Aperitive / Garnituri

Fierbem cartofii în coajă și-i lăsăm să se răcească. Îi curățăm de coajă și-i dăm pe răzătoare. Brânza se va da si ea pe răzătoare. Adăugăm 2 ouă,...Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu mamaliguta rece

Postat de: Valclaudia in Sosuri

Pentru mamaliguta punem apa cu sare la fiert. Cand clocoteste apa tragem oala deoparte si turnam in ploaie malaiul grisat amestecand incontinuu sa nu se formeze cocoloase. Trecem din nou...Citeste continuarea

Cornulete aperitiv cu ciuperci de...

Postat de: Valclaudia in Aperitive / Garnituri

Pentru inceput punem drojdia intr-un castron incapator. Adaugam sarea de Himalaya si zaharul, amestecam cu mana sa se lichefieze drojdia. Adaugam apa calduta, apoi faina si framantam un...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]