Curioasa din fire am vrut de ceva vreme sa incerc acest tip de ciocolata.
Am gasit unt de cacao bio asa ca m-am pus pe treaba. Este foarte usor de facut si se topeste in gura .
Am folosit indulcitor Green Sugar
Alunele de padure le prajim , le curatam in palme de coaja si le maruntim . Eu le-am dat prin rasnita,dar se pot taia cu cutitul .
Untul de cacao il punem intr-o craticioara la incalzit. Adaugam indulcitorul si amestecam pana cand se dizolva , sau daca aveti indulcitor lichid se poate folosi . Luam de pe foc .
Adaugam alunele , 2 linguri de cacao sau corab si amestecam energic ca sa nu se faca gogoloase.
Punem amestecul obtinut in forme special sau in forme de briose si dam la frigider pana se intareste .
Pofta buna .
P.S. Gustati daca este suficient de dulce , daca mai trebuie mai adaugati indulcitor