Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 9671 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1/2 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc:

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html

Pentru sos:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba putin ceapa.

Cand e aproape fiarta se pune mustarul amestecat cu smantana,condimentele si busuiocul congelat.

Se amesteca bine,intr-un castron se amesteca faina cu apa,se subtiaza si se toarna peste sosul de mustar.

Se pun chiftelele preparate,se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipii.Se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

20.11.2015, 09:55

Bune!

miki_a 1

20.11.2015, 10:00

Immmm, chiftelute cu sos alb.....trebuie sa fie foarte bune!

Bya Ralu 1

20.11.2015, 14:35

ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de roşii şi busuioc