Crema de branza cu verdeata

de Edu in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2015 | 4752 vizualizari

 

o alternativa sanatoasa la cremele de branza din comert

 

INGREDIENTE

  • Branza de vaci - 500 gr
  • Unt - 200 gr
  • verdeata (dupa preferinte,marar sau patrunjel)
  • o ceapa mica
  • un praf de sare
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu verdeata:

Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate  cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine  pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a compozitiei.Peste aceasta compozitie vom adauga o ceapa mica ,fin taiata ,precum si verdeata (cantitativ dupa preferinte).Daca branza este f uscata putem adauga cateva linguri de lapte pentru a obtine o consistenta cremoasa.La urma potrivim de sare si cam asta e tot.Merge f bine cu o felie de paine prajitaPofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]