De ce nu apar toate postarile?
22.08.2011 / 23:59
Citeaza
Este a doua postare care nu imi apare in lista cu mancaruri publice...ci apare doar in lista mea. Adica eu am dat-o spre publicare si ea nu apare.
Ati mai patit careva asa? Ce ma sfatuiti sa fac? Nu am observat nici o modalitate de a contacta bucataras...poate imi spuneti voi...
23.08.2011 / 09:52
Citeaza
Buna dimineata!~
Alinutika, motivele pentru care nu sunt aprobate toate retelele pot fi multe.
- reteta poate mai apare o data in lista userului
- calitatea fotografiei
- retete furate
- mod de preparare incomplet
etc...depinde de reteta
m-am uitat peste reteta ta de clatite si...nu vad din ce motiv nu e aprobata, insa vei primi cat de repede un raspuns
Bucataras poate fi contactat la adresa de mail [email protected]. (e trecuta in josul paginii, dreapta )
23.08.2011 / 22:23
CiteazaBucataras a spus:
despre ce reteta e vorba, lasa mi un link te rog
Rezolvat
04.10.2011 / 10:42
Citeaza
Eu am adaugat un articol la "Tehnici" si vad ca nu apare. Nu l-am postat eu unde trebuia?
Recomandari pentru tine si casa ta
04.10.2011 / 12:36
CiteazaCriss a spus:
Eu am adaugat un articol la "Tehnici" si vad ca nu apare. Nu l-am postat eu unde trebuia?
nu era inca aprobat
s-a rezolvat
17.10.2011 / 01:25
Citeaza
cum ca locuesc in italia de ceva timp, intro zi cautam o reteta mai,, romaneasca,,am descoperit bucataras .ro.care m a incantat cu tot ce doream. din acea zi ori de cate ori gatesc,, fac fotografii sa vi le pot trimite ,dar nu reusesc... nu stiu de ce.... m am inscris cred ca fiecare ,am vazut ca sant reguli de respectat dar retetele mea nu le pot trimite ....
-cum trebuie sa fac?
-dau clic pe trimite reteta ,imi esplica dar la fine nu se poate trimite ...
_am ramas un pic dezamagita......multumesc frumos....
17.10.2011 / 08:58
Citeaza
onyvero, trebuie sa poti posta retete,imposibil. daca te-ai inscris si te loghezi in pagina ta, n-ai cum sa nu poti. ai grija sa scrii reteta corect iar pozele sa nu fie mai mari de 1 mega, sa fie max 600X800. erori pot aparea multe , datorate sau netului sau site-ului, care uneori e supraincarcat si poti intampina greutati in postarea retetelor. de mute ori am patit si eu ca am scris reteta si la sf mi-a dat eroare si nu s.-a incarcat si a trebuit s ao iau de la capat. cel mai bine este sa scrii reteta pe bucati si sa o salvezi...adica scrii o parte, dai salveaza...apoi intri iar la reteta si continui...asa esti sigura ca nu pierzi timpul ...iar pozele tot asa, eu le incarc pe rand..cate doua-trei , le salvez...apoi iar, pana le termin si ajung la final cu toate. si eu sunt in italia acum si nu am nici o problema cu postarea retetelor...pt mai multe lamuriri...seful te paote ajuta. succes!
17.10.2011 / 13:59
Citeazaonyvero a spus:
cum ca locuesc in italia de ceva timp, intro zi cautam o reteta mai,, romaneasca,,am descoperit bucataras .ro.care m a incantat cu tot ce doream. din acea zi ori de cate ori gatesc,, fac fotografii sa vi le pot trimite ,dar nu reusesc... nu stiu de ce.... m am inscris cred ca fiecare ,am vazut ca sant reguli de respectat dar retetele mea nu le pot trimite .... -cum trebuie sa fac? -dau clic pe trimite reteta ,imi esplica dar la fine nu se poate trimite ... _am ramas un pic dezamagita......multumesc frumos....
Probabil ca pozele sunt prea mari, trebuie redimensionate inainte de a fi incarcate.
18.10.2011 / 14:05
Sunt anumite conditii pe care trebuie sa le indeplineasca retetele ce apar in Cele mai bune retete din blogosfera culinara :: Bucataras Premium ???
Am avut si eu una publicata de mai mult timp( Poienita cu ciuperci ) dar vad ca a disparut, iar cea de a doua reteta ce am propus-o (Tort pentru mama) nu apare nici aceia.
Asa ca , va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine....
O zi minunata sa aveti !
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de Sidy
Ultima editare: 18.10.2011 14:06:36
18.10.2011 / 17:19
CiteazaSidy a spus:
Sunt anumite conditii pe care trebuie sa le indeplineasca retetele ce apar in Cele mai bune retete din blogosfera culinara :: Bucataras Premium ??? Am avut si eu una publicata de mai mult timp( Poienita cu ciuperci ) dar vad ca a disparut, iar cea de a doua reteta ce am propus-o (Tort pentru mama) nu apare nici aceia. Asa ca , va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine.... O zi minunata sa aveti !
Sidy, in primul rand pozele trebuie sa fie de buna calitate, de la bune la foarte bune. Sa fie cu o lumina buna, bine incadrate...
20.10.2011 / 09:53
Citeaza
Multumesc Miha de raspuns dar...tot nu sunt lamurita !
Reteta care a fost o perioada....acum nu mai e buna de s-a sters ???
20.10.2011 / 10:51
CiteazaSidy a spus:
Multumesc Miha de raspuns dar...tot nu sunt lamurita ! Reteta care a fost o perioada....acum nu mai e buna de s-a sters ???
Sidy pana acum, sectiunea premium, era dedicata concursurilor, de aceea erau acolo foarte multe retete, indiferent de calitatea fotografiei, inscrise la concursuri de-a lugul timpului.
Ulterior sectiunea a fost alocata fotografiilor cu o claritate, luminozitate, unghi si compozitie de calitate astfel incat din 12 pagini, au ramas doar 4.
Deci nu s-au sters ale tale ci foarte multe, chiar apartinand mihai, mie sau lui meosiris , care avea foarte multe.
Sper ca te-am lamurit, daca nu sunt aici si-ti raspund cu mare drag.
20.10.2011 / 14:24
Citeaza
Fara suparare, intreb si eu ca omul, e concurs de retete sau concurs foto? Ma gandesc ca poate cineva a preparat o reteta buna, dar nu are tocmai tehnica de ultima generatie si nici talent in arta foto...
Am observat cu parere de rau ca si aici este un fel de club in care foarte greu se trec anumite bariere... Am vazut retete deosebite carora nu li s-a acordat prea multa atentie si am vazut si pulpe de pui cu cartofi la cuptor care au stat la loc de cinste. Am vazut si torturi (chiar si gentuta mea, de ce sa nu ma laud cu ea ca-i munca mea!) care au fost bine lucrate si elaborate, dar n-au fost suficient de frumoase ca sa stea intre primele 3 retete fruntase si torturi manjite cu frisca care au stat la loc de cinste doar pentru ca erau elaborate de bucatarasi super-senzationali...
Cu regret ma retrag la blogul meu unde nu-mi cere nimeni sa fiu as in materie foto si nici nu risc sa public o reteta azi si peste cateva zile sa o publice alt bucatar senzational, cu cateva linguri de zahar mai putine si sa fie ridicata in slavi pentru asa o reteta deosebita si nemaivazuta. Cred ca n-ar cadea niciun munte daca am fi putin sincere si am mentiona ceva de genul "am facut si eu reteta x si asa mi-a iesit" sau "crema este a lui X" sau "m-am inspirat din reteta X si am facut unele modificari"...
O zi buna va doresc si sper sa nu fi suparat foarte tare pe nimeni. Pur si simplu asta am observat eu, un umil bucataras fara pretentii de profesor.