publicat la 05.03.2016
publicat la 28.02.2016
publicat la 24.02.2016
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou, reteta casei
Cum se prepara Ciorba de perisoare dreasa cu smantana si ou, reteta caseiȘ Amestecam intr-un castron ingredientele pentru perisoare, framantam bine carnea si modelam bile de marimea...
Varza murata cu rasol afumat, la cuptor
Rasoalele le parlim putin de par, pe flacara aragazului si le spalam. Le punem la fiert in oala minune, cu foile de dafin si cateva boabe de piper pentru 35-40 de minute. Daca nu aveti oala...
Reteta de minciunele pufoase si delicioase - un dulce al copilariei
Preparare Reteta de minciunele pufoase si delicioase - un dulce al copilariei Pentru inceput, pregatim toate ingredientele (sa fie la temperatura camerei). Intr-un vas adanc, cernem faina. Punem...