Ciorba cu perisoare de pui

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 11 Apr 2014 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru perisoare avem nevoie de:

  • 1 ou
  • 500 gr piept de pui
  • sare si piper dupa gust

Pentru ciorba avem nevoie de:

  • legume proaspete in cantitatile dorite: ceapa uscata, ceapa verde, dovlecel, ardei gras rosu/verde, pastaranc, telina, morcovi, rosii, cartofi, verdeturi;
  • suc de rosii/bulion
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
  • 1 litru bors de putina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu perisoare de pui:

Tocam legumele si le punem la fiert atat cat este necesar.

Intre timp tocam pieptul de pui, il condimentam si il amestecam bine cu oul, pana la incorporarea completa.

Saram ciorba, coloram cu bulion si acrim cu bors, o dam intr-un clocot-doua si adaugam perisoarele. Cand acestea s-au ridicat deasupra, oprim focul si presaram verdeturile tocate marunt. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu perisoare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare de pui , smantana si kapia