modules/forum/post.tpl

De ce nu apar toate postarile?

21.10.2011 / 09:17

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

Asa  imi place, Miha, cand ma citezi. Simt ca am ramas inteleptul siteului

Nu, ai ramas sub aripa mea ocrotitoare.

Citeaza

21.10.2011 / 09:18

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

Nu, ai ramas sub aripa mea ocrotitoare.

Mda..sa fii tu mereu deasupra..asa cum vrei peste tot

Citeaza

21.10.2011 / 12:11

Nick: MIUTA
Bucataras incepator
Bucataras din: 11.01.2010
Retete: 248
Scrie-i mesaj privat

 Imi pare rau ca Silvioara crede ca e nedreptatita si ca cineva s-a inspirat din reteta ei.

Spun asta pentru ca mi-a facut un comentariu la Prajitura Cu Mere in care spunea ca ingredientele folosite sunt exact cele folosite de ea in Tortul Cu Mere.

Vreau sa spun ca foarte multe retete seamana intre ele si le avem in caietul cu retete de foarte mult timp.

Sper ca Silvioara o sa revina din nou cu retete delicioase,eu chiar ii apreciam retetele si imi este tare draga.

Sper sa nu-l supar pe sefu ca nu vreau sa plec de aici niciodata.Cum spune Gaby la fel si eu imi fac alt profil si de mine nu scapa niciodata.

Va iubesc pe toti si imi sunteti asa de dragi

Citeaza

21.10.2011 / 13:47

Nick: Brindusa
Bucataras incepator
Bucataras din: 15.12.2009
Retete: 345
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

1) hai ma. rubrica de reteta zilei nu influenteaza numarul de vizitatori. putem pune acolo mama retetelor ... Dar, asa este, in ultima vreme am pus mai multe retete mai usor de facut, dar la fel de gustoase. In schimb, am repus in drepturi rubrica premium , unde fiecare este invitat sa-si puna cele mai bune retete cu cele mai bune foto (conditie obligatorie). Nu prea am vazut propuneri aici. Si este chiar ceva premium! 2) partea cu comentariile doar ca sa se ia puncte s-a reglat, nu prea mai e cum zici tu :). si stai sa vezi noua forma a siteului 

ok. abia astept sa vad noua fata! Si ar fi mai bine sa spuneti clar care sunt criteriile de acordare a punctelor (si, prin urmare a galbenilor), ca sa nu se mai comenteze doar pentru asta!

PS: cand n-o sa ma mai smt bine aici, o sa ti-o spun. Sa fii sigur. Pana atunci,

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 21.10.2011 17:31:35

Citeaza

21.10.2011 / 13:54

Nick: Brindusa
Bucataras incepator
Bucataras din: 15.12.2009
Retete: 345
Scrie-i mesaj privat

miha a spus:

E foarte adevarat ceea ce spui Brandusa. Dar... daca e sa respectam ideea de "mama retetei" (si ma refer aici la grad de dificultate, mod de prezentare, fotografie) atunci am numara pe degete cate retete intra acolo la reteta zilei sau cati useri vor avea acest "privilegiu". Dar pana la urma toata lumea munceste, chiar si la o reteta simpla, si toti (pe rand) vor ajunge acolo, pentru ca toti userii sunt importanti si aduc o contributie mai mica sau mai mare in site. Si pana la urma chiar si o reteta simpla poate fi mai gustoasa decat una complicata si sa aiba mai multa cautare, pentru ca (nu-i asa? ) nu toata lumea are timp de stat in bucatarie. Trebuie sa se inteleaga ca sunt multe retete ce intra pe zi in site, chiar nu este fizic posibil sa intre toata lumea acolo. Desi, asa cum zice si Gabi, nu e un concurs, nu vad de ce ar fi asa de important. Bucataras.ro isi arata si prin alte moduri recunostinta fata de userii sai.

Pentru cei noi aici, se pare ca e important. Pentru noi, veteranii nu prea mai conteaza.

Acest mesaj a fost modificat de Brindusa
Ultima editare: 21.10.2011 13:54:12

Citeaza

21.10.2011 / 14:24

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Brindusa a spus:

Pentru cei noi aici, se pare ca e important. Pentru noi, veteranii nu prea mai conteaza.

Uite cum iti dau eu dreptate de fiecare data.  

E adevarat ca pentru unii chiar conteaza, dar asta n-ar trebui sa fie o piedica in calea lor spre progres. Ba din contra, ar trebui sa fie un imbold de a arata si de a da ceea ce are fiecare mai bun.

Citeaza

21.10.2011 / 16:25

Nick: RuxyRux
Bucataras Suprem
Bucataras din: 10.11.2010
Retete: 1296
Scrie-i mesaj privat

 Silvioara fata buna si frumoasa...imi pare rau ca te-ai necajit si uite ca simt  nevoia sa -ti spun si eu doua cuvinte pentru ca imi esti draga...si mi-ai parut de la inceput o persoana deosebita si tare placuta...oare nu cumva ai luat-o putin cam personal? Te intreb asta deoarece de multe ori datorita sensibilitatii mele dusa pana in panzele albastre( am recunoscut-o si oficial in interviul meu de pe bucataras.ro), cu mult timp in urma  si de foarte multe ori am avut tendinta sa o fac si eu in viata de zi cu zi ...si apoi sa imi doresc sa ma retrag ca melcul in casuta lui....insa am realizat ca nu e cel mai bun lucru...cand am venit pe acest site cu aproape un an in urma, am facut-o destul de timid nestiind si necunoscand mai nimic, am postat si am fost primita cu o furculita doua trei ...si fara prea multe cuvinte...eu am luat asta drept apreciere si m-am bucurat foarte tare ca cineva isi face timp o jumatate de minut sa imi citeasca si sa imi noteze reteta asa cum a simtit sa o faca. Usor usor am legat prietenii care pentru mine la ora actuala sunt foarte foarte importante, am ales retete ale fetelor  pe care le-am pregatit deoarece m-au inspirat....am schimbat pareri , am ras si ne-am inveselit ziua impreuna.  Nu am uitat de fiecare data sa multumesc si sa ofer un zambet, o imbratisare,  lucru care mi se pare absolut normal si frumos. Nici n-am visat la podium...multa vreme nici nu am stiut cum se procedeaza cu camara si de fapt nici nu ma interesa asta foarte tare.

Revenind la reteta ta de tort gentuta tin sa iti mai spun inca o data ca este minunat si nu stiu cand vreodata voi ajunge sa reusesc performanta ta Eu nu prea am talent la ornat poate ca imi lipseste si tehnica nu stiu...insa de fiecare data pun suflet si stiu ca asta da gust bun indiferent ce mancare as prepara...acum spre exemplu as putea sa ma simt cu musca pe caciula si sa zic ca poate la mine te refereai cu manjitul tortului si sa imi iau jucariile sa plec...daca as lua-o personal...insa nu voi face asta caci nu am de ce...tocmai asta am apreciat foarte tare la bucatarasii mei prieteni caci pentru ei nu conteaza neaparat fotografiile si tehnica avansata si de fiecare data au fost deosebit de draguti cu mine si nu numai........gatesc de peste 25 de ani insa nu am pretentii sa ma declar vreo profesionista in ale artei culinare...si inca mai am de invatat...gatesc dupa gust, dupa ochi, dupa inspiratie, imi place sa inventez retete ( fac asta de muuulta vreme,  desigur cu riscurile de rigoare, asta insemnand tavi intregi de prajituri la cos ) si mai cred ca e destul de greu sa acuzi pe cineva ca ti-ar fi furat reteta in ziua de azi cu atatea site-uri culinare, cu atatea reviste etc...si cum de cele mai multe ori la prajituri punem si oua si ulei si zahar si faina si vanilie si..si...cu atatea caiete de retete lasate de o mama, o bunica, o matusa ...e lesne de inteles de ce nu putem face asta, e drept ca frumos ar fi daca te inspiri de undeva sa scrii asta si sa multumesti......cred ca trebuie sa fim mai buni, mai toleranti...sa ne bucuram mai mult pentru reusita semenilor nostrii in orice domeniu si ne va fi si noua mult mai bine...

Si pentru ca tot sunt la momentul adevarului as vrea sa mai spun ca din pacate pe site sunt bucatarasi, chiar bucatarasi deosebiti care se vor apreciati insa ei nu apreciaza niciodata pe altii iar daca o fac, o fac foarte foarte rar...o data la 100 de retete asa cumva in dorul lelii...si ce este si mai ....nici macar nu multumesc crezand ca li se cuvin laudele, furculitele...stiu ca nimeni nu este obligat nimanui cu nimic insa e frumos sa lasam bunul simt sa primeze...sa auzim numai de bine....

Acest mesaj a fost modificat de Bucataras
Ultima editare: 21.10.2011 17:31:15

Citeaza

21.10.2011 / 17:31

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 929
Scrie-i mesaj privat

Brindusa a spus:

ok. abia astept sa vad noua fata! Si ar fi mai bine sa spuneti clar care sunt criteriile de acordare a punctelor (si, prin urmare a galbenilor), ca sa nu se mai comenteze doar pentru asta! PS: cand n-o sa ma mai smt bine aici, o sa ti-o spun. Sa fii sigur. Pana atunci,

 

Citeaza

21.10.2011 / 17:32

Nick: Bucataras
Bucataras suprem
Bucataras din: 19.07.2008
Retete: 929
Scrie-i mesaj privat

RuxyRux a spus:

 Silvioara fata buna si frumoasa...imi pare rau ca te-ai necajit si uite ca simt  nevoia sa -ti spun si eu doua cuvinte pentru ca imi esti draga...si mi-ai parut de la inceput o persoana deosebita si tare placuta...oare nu cumva ai luat-o putin cam personal? Te intreb asta deoarece de multe ori datorita sensibilitatii mele dusa pana in panzele albastre( am recunoscut-o si oficial in interviul meu de pe bucataras.ro), cu mult timp in urma  si de foarte multe ori am avut tendinta sa o fac si eu in viata de zi cu zi ...si apoi sa imi doresc sa ma retrag ca melcul in casuta lui....insa am realizat ca nu e cel mai bun lucru...cand am venit pe acest site cu aproape un an in urma, am facut-o destul de timid nestiind si necunoscand mai nimic, am postat si am fost primita cu o furculita doua trei ...si fara prea multe cuvinte...eu am luat asta drept apreciere si m-am bucurat foarte tare ca cineva isi face timp o jumatate de minut sa imi citeasca si sa imi noteze reteta asa cum a simtit sa o faca. Usor usor am legat prietenii care pentru mine la ora actuala sunt foarte foarte importante, am ales retete ale fetelor  pe care le-am pregatit deoarece m-au inspirat....am schimbat pareri , am ras si ne-am inveselit ziua impreuna.  Nu am uitat de fiecare data sa multumesc si sa ofer un zambet, o imbratisare,  lucru care mi se pare absolut normal si frumos. Nici n-am visat la podium...multa vreme nici nu am stiut cum se procedeaza cu camara si de fapt nici nu ma interesa asta foarte tare. Revenind la reteta ta de tort gentuta tin sa iti mai spun inca o data ca este minunat si nu stiu cand vreodata voi ajunge sa reusesc performanta ta  Eu nu prea am talent la ornat poate ca imi lipseste si tehnica nu stiu...insa de fiecare data pun suflet si stiu ca asta da gust bun indiferent ce mancare as prepara...acum spre exemplu as putea sa ma simt cu musca pe caciula si sa zic ca poate la mine te refereai cu manjitul tortului si sa imi iau jucariile sa plec...daca as lua-o personal...insa nu voi face asta caci nu am de ce...tocmai asta am apreciat foarte tare la bucatarasii mei prieteni caci pentru ei nu conteaza neaparat fotografiile si tehnica avansata si de fiecare data au fost deosebit de draguti cu mine si nu numai........gatesc de peste 25 de ani insa nu am pretentii sa ma declar vreo profesionista in ale artei culinare...si inca mai am de invatat...gatesc dupa gust, dupa ochi, dupa inspiratie, imi place sa inventez retete ( fac asta de muuulta vreme,  desigur cu riscurile de rigoare, asta insemnand tavi intregi de prajituri la cos ) si mai cred ca e destul de greu sa acuzi pe cineva ca ti-ar fi furat reteta in ziua de azi cu atatea site-uri culinare, cu atatea reviste etc...si cum de cele mai multe ori la prajituri punem si oua si ulei si zahar si faina si vanilie si..si...cu atatea caiete de retete lasate de o mama, o bunica, o matusa ...e lesne de inteles de ce nu putem face asta, e drept ca frumos ar fi daca te inspiri de undeva sa scrii asta si sa multumesti......cred ca trebuie sa fim mai buni, mai toleranti...sa ne bucuram mai mult pentru reusita semenilor nostrii in orice domeniu si ne va fi si noua mult mai bine... Si pentru ca tot sunt la momentul adevarului as vrea sa mai spun ca din pacate pe site sunt bucatarasi, chiar bucatarasi deosebiti care se vor apreciati insa ei nu apreciaza niciodata pe altii iar daca o fac, o fac foarte foarte rar...o data la 100 de retete asa cumva in dorul lelii...si ce este si mai ....nici macar nu multumesc crezand ca li se cuvin laudele, furculitele...stiu ca nimeni nu este obligat nimanui cu nimic insa e frumos sa lasam bunul simt sa primeze...sa auzim numai de bine....

 

Citeaza

22.10.2011 / 07:37

Nick: Sidy
Bucataras grozav
Bucataras din: 15.02.2010
Retete: 691
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

imi place foarte mult cum ai raspuns Silvioara, m-am intristat sa citesc asta. Exact cum spune alinutzik, toate am trecut prin acesti pasi. Exact ca intr-o companie unde incepi de jos si-ti castigi apreciere, popularitate, abia apoi esti ridicat in "rang" putin fortata asocierea mea dar crede-ma ca NIMENI nu face asta intentionat. E imposibil sa pui la panou toate retetele si sa nu fie cineva suparat . Nici eu nu faceam poze frumoase, tocmai impulsul dat de anumiti factori m-a impins sa progresez. Nu e vina nimanui ca imaginea vinde. Imi pare rau si sper sa te razgandesti

"..Nici eu nu faceam poze frumoase, tocmai impulsul dat de anumiti factori m-a impins sa progresez. Nu e vina nimanui ca imaginea vinde..."

Gabi vad ca suntem mai multe fete care avem problema cu pozele....Noi spunem ca sunt reusite, pe cand altii , care se pricep la asa ceva, sunt de alta parere....

As fi tare multumita daca cineva de pe acest site ne-ar invata si pe noi cum sa facem pozele sa fie cat mai bune.

Si cred ca nu as fi singura....

Boss tu ce zici ???

Citeaza

22.10.2011 / 09:07

Nick: gaby_d
Bucataras Minunat
Bucataras din: 14.10.2009
Retete: 622
Scrie-i mesaj privat

Sidy a spus:

"..Nici eu nu faceam poze frumoase, tocmai impulsul dat de anumiti factori m-a impins sa progresez. Nu e vina nimanui ca imaginea vinde. .." Gabi vad ca suntem mai multe fete care avem problema cu pozele....Noi spunem ca sunt reusite, pe cand altii , care se pricep la asa ceva, sunt de alta parere.... As fi tare multumita daca cineva de pe acest site ne-ar invata si pe noi cum sa facem pozele sa fie cat mai bune. Si cred ca nu as fi singura.... Boss tu ce zici ???

Sidy, calitatea fotografiei nu este relevanta la noi in site decat la sectiunea premium, doar acolo este o conditie principala, in rest nu are importanta prea mare.

De mult timp zic ca fac o postare cu putinele secrete pe care le detin dar care m-au ajutat incat si fara un aparat de calitate sau accesorii am fost acceptata de siteuri gen Foodgawker sau dessertstalking.com/ dar ma gandeam ca rautaciosii vor zice "ete si marea fotografa"

Dar o sa-mi fac timp saptamana viitoare si voi scrie,apoi fiecare sa vina cu ponturile personale astfel incat sa ajutam pe toata lumea.

Citeaza

22.10.2011 / 13:38

Nick: RuxyRux
Bucataras Suprem
Bucataras din: 10.11.2010
Retete: 1296
Scrie-i mesaj privat

Bucataras a spus:

 

 Multumesc

Citeaza

23.10.2011 / 07:57

Nick: Sidy
Bucataras grozav
Bucataras din: 15.02.2010
Retete: 691
Scrie-i mesaj privat

Ohoooooooo ce fain ar fi Gaby !!!

Sti tu cum se zice; "Omul cat traieste invata'!!!

Multumesc ca esti de acord sa ne dezvalui din micile tale secrete

Citeaza

23.10.2011 / 16:33

Nick: Adinuta
Bucataras incepator
Bucataras din: 20.09.2009
Retete: 54
Scrie-i mesaj privat

gaby_d a spus:

Sidy, calitatea fotografiei nu este relevanta la noi in site decat la sectiunea premium, doar acolo este o conditie principala, in rest nu are importanta prea mare. De mult timp zic ca fac o postare cu putinele secrete pe care le detin dar care m-au ajutat incat si fara un aparat de calitate sau accesorii am fost acceptata de siteuri gen Foodgawker sau dessertstalking.com/ dar ma gandeam ca rautaciosii vor zice "ete si marea fotografa" Dar o sa-mi fac timp saptamana viitoare si voi scrie,apoi fiecare sa vina cu ponturile personale astfel incat sa ajutam pe toata lumea.

Gaby, cred ca e o idee foarte buna Scrie articolul. Nici eu nu sunt mare experta in poze, dar din ce mici ponturi am prins, o sa le scriu la comentarii

Citeaza

23.10.2011 / 18:35

Nick: miha
Bucataras Suprem
Bucataras din: 24.03.2009
Retete: 1130
Scrie-i mesaj privat

Adinuta a spus:

Gaby, cred ca e o idee foarte buna Scrie articolul. Nici eu nu sunt mare experta in poze, dar din ce mici ponturi am prins, o sa le scriu la comentarii

Me too...

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]