Tocanita de pipota cu ciuperci

de deliciousflavours in Mancaruri cu carne, 25 Oct 2011 | 11379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr pipote
  • 250 g ciuperci (preferabil proaspete)
  • 1 ceapa mai mare
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare, piper
  • patrunjel tocat 

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipota cu ciuperci:

Curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei, adaugam pipotele spalate si apa cat se le acopere putin. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana sunt aproape gata, moment in care adaugam ciupercile, pasta de rosii, de ardei iute si lasam sa mai fiarba la foc mediu pana sunt fierte atat pipotele cat si ciupercile. La final presaram patrunjel tocat.

Poate fi servita cu diverse garnituri: galuste de faina, paste, orez, mamaliguta, etc.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipota cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carnat