Cotlet de porc la tava pe pat de legume

de prohorez68 in Mancaruri cu carne, 15 Oct 2013 | 8185 vizualizari

 

deliciosss!!

 

INGREDIENTE

  • cotlet de porc fara os 1kg
  • slanina cruda 200g
  • cartofi 1kg
  • cepe 4 buc
  • usturoi o capatana
  • ardei kapia rosu si verde cate o bucata
  • ardei iute 1-2 buc
  • ciuperci 500g
  • bere neagra o cutie 500ml
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava pe pat de legume:

Carnea se cresteaza, se condimenteaza cu sare,piper,boia iute,oregano dupa care se da la frigider.

Se pune hartie de copt in tava dupa care se aseaza grasimea taiata bucatele,cartofii taiati in 6-8 buc,morcovii taiati in 2-4 buc,ceapa taiata julien,usturoiul,ardeii taiati fasii si ardeiul iute taiat rondele, dupa care se sareaza,pipereaza si se pun 50ml ulei.

Se aseaza carnea peste legume si se pun ciupercile taiate in 4 in jurul carnii, se da la cuptorul preincalzit la 180 grade pentru o jumatate de ora sa se topeasca slanina putin.

Se scoate din cuptor, se toarna bera neagra , se acopera cu folie, se da la cuptor pentru 2 ore, dupa care se scoate folia si se mai lasa 1/2 ora la foc mai tare sa se rumeneasca putin carnea.

 

Pofta bunaaa!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 500 lei
1799.99 lei
1299.99 lei

COMENTARII (9)

prohorez68 1

31.10.2013, 14:29

ms tuturor!!!

MIUTA 1

27.11.2013, 18:40

prohorez68 1

29.11.2013, 13:41

ms

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]