Tocana cu afumatura si muraturi

de MIMI in Porc, 14 Dec 2009 | 7676 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 GR CARTOFI
  • O BUCATA SCARICICA AFUMATA
  • 2 CEPE
  • UN PRAF SARE
  • BULION
  • O LEG.MARA VERDE
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocana cu afumatura si muraturi:

Se pune la fiert carnea afumata si se lasa sa fiarba bine.Separat se toaca ceapa si cartofi taiati cubulete.Se caleste ceapa pana devine aurie dupa care punem cartofi.Ii lasam pana se fac galbui si ai inabusim cu putina apa.Dupa  ce a afiert canea o punem peste carotofi si lasam sa fiarba la foc mic,daca mai este nevoie mai adaugam putina apa.Cand este aproape de sfarsit se pune bulionul si mararul verde tocat fin.Se serveste cu orice fel de muraturi si sa nu uitam de un pahar de vin rosu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana cu afumatura si muraturi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

mihaelaradu 1

12.03.2011, 14:08

In afara de marar, mi se pare perfecta

adicutza2007 1

25.08.2011, 14:48

Mmmmmmm!@ ce bine arata! chiar aum maduc sa fac si eu tocana ca a ta! ms pt. reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu carne de porc si ciuperci