Inghetata de caise

de ralu_ca in Prajituri, 8 Iul 2013 | 6915 vizualizari

 

Vara cred ca inghetata de orice fel...dar buna..este binevenita!

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 4 linguri zahar
  • 200 ml frisca
  • 15 caise
  • topping ciocolata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata de caise:

Caisele se spala si se taie felii, apoi le punem intr-un vas si le acoperim cu apa, lasandu-le sa fiarba approx 15 minute. Le-am scurs si apoi le-am mixat. Separat am batut albusurile spuma cu zaharul, le-am amestecat cu piureul obtinut din caise si la final am amestecat cu frisca. Produsul obtinut l-am introdus la congelator.

TIPS-URI

1

in primele ore la jumatate de ora se scoate si amesteca pentru a evita formarea "scranjeilor"

2

se serveste cu toping ( eu am folosit de ciocolata )

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Inghetata de caise