Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica

de Bucataras Medi in Peste, 3 Mai 2010 | 22229 vizualizari

 

Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: icre, faina, ulei, sare si pipr

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica:

  • icre
  • faina
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica:

Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica:

Se spala icrele sub jet de apa si se lasa apoi la scurs pe o hartie absorbanta. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Se pot servi calde sau reci acompaniate de o salata.

POFTA BUNA!

Pentru un mic dejun delicios puteti incerca si reteta Icre prajite cu oua , dar eu nu as refuza si o Salata de icre cu ceapa

Va recomandam si reteta Salata de Icre de Crap

Daca ti-a placut reteta noastra "Icre de crap prajite, o reteta delicioasa si autentica" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (6)

Bucataras Medi 1

05.05.2010, 11:51

luminita20_2006 1

06.05.2010, 13:12

sunt foarte buna...ase leface si mama

Bucataras Medi 1

06.05.2010, 14:44

Luminita si noua ne place............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata broccoli

de MarioC 1

ieri la 20:05

Placinte cu branza dulce - Bune ca la mama acasa

de laura_n 7

ieri la 13:58

Tiramisu Raffaello - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

ieri la 10:38

Aripioare de pui glazurate cu sos de soia - Delicioase și ușor de făcut

pe 11.08 la 09:36

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tort aperitiv, pentru zilele cu dezlegare la pește