Friptura de iepure in vas roman

de trifadalia in Iepure, 4 Sep 2018 | 4709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un iepure de aproximativ 1,5 Kilograme
  • 250 ml de vin alv
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de boia de ardei
  • 100 ml de ulei
  • o lingura mare de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure in vas roman:

Transam carnea de iepure bucati si o spalam bine. Cateii de usturoi ii dam pe razatoare si ii lasam cu sare sa se inmoaie. Punem boiaua peste si incepem sa facem un mujdei frecand cu ulei . Cu acest mujdei de usturoi se unge iepurele . Se toarna si vinul peste apoi se lasa in frigider de pe o zi pe alta la marinat.

A doua zi se pune carnea in vasul roman cu sos cu tot si se da la cuptor pentru o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure in vas roman" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de iepure la cuptor cu sos rosu