Carne de iepure cu piure

de pity19 in Iepure, 14 Ian 2015 | 5018 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Jumatate de iepure ( portionat )
  • sare , piper , boia , vegeta
  • ulei
  • 8 cartofi maricei
  • unt | margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de iepure cu piure:

Condimentam carnea de iepure ;

Luam o tigaie in care am adaugat ulei , dam la incins ;

Cand uleiul este incins , asezam carnea in tigaie si lasam pana se rumenesc bine pe ambele parti ;

Turnam peste carne cca 1\2 cana de apa rece ;

Lasam pana scade apa si luam de pe foc;

Pentru piure , clatim cartofii , ii curatam de coaja , taiem fiecare in 8 ;
Punem cartofii intr-o oala cu putina sare si apa rece ; Punem oala la foc mediu , pana cartofii sunt fierti ;

Strecuram de apa ; Condimentam cu vegeta , sare si piper ; Adaugam 3-4 linguri de margarina , luam un tel si zdrobim bine cartofii pana iasa foarte fin ;

TIPS-URI

1

Pe langa carne eu am mai pus si slanina prajita!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de iepure cu piure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de iepure de vanat in vin alb