"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele dupa gust, adaugam iepurele transat si amestecam bine, acoperim cu o folie si lasam 3 ore la marinat.
Topim untul cu 2 linguri ulei si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-un vas care il vom acoperi.
Calim ceapa cu 2-3 linguri cu apa in uleiul de la carne, ciupercile taiate felii, usturoiul pisat si slanina taiata felii, cateva minute cat sa se inmoaie putin, la final adaugam patrunjel verde tocat.
Carnea o asezam in tava unsa cu ulei, adaugam deasupra ciupercile acoperim cu folie.
In tigaia in care am prajit, adaugam vinul, smantana, condimente dupa gust, amestecam si lasam sa fiarba cca 3-5 min.
Adaugam peste carne, bucati de sparanghel si dam tava la cuptorul incalzit cca. 45 min.