Ciorbă de pui a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 25 Oct 2011 | 9703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui fără piele şi os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 pastârnac
  • 1 ţelină mică
  • 2 cartofi
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1 ceşcuţă cu mazăre din conservă
  • 300 ml lapte
  • oţet
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui a la grec:

Carnea se spală şi se taie cubuleţe mici.

Morcovii, telina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari şi ceapa tocată se pun la călit în ulei. Se adaugă cubuleţele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă. Se adaugă apoi orezul spălat şi cubuleţele de cartofi. Cand toate sunt gata se potriveşte gustul cu sare, piper şi oţet .Se stinge focul, apoi se adaugă  laptele fierbinte, mazărea şi pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

În loc de lapte se poate folosi smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta