Ciorbă de pui a la grec

de madi_marin in Ciorbe, 25 Oct 2011 | 9641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g piept de pui fără piele şi os
  • 2 morcovi
  • 1 ceapă
  • 1 pastârnac
  • 1 ţelină mică
  • 2 cartofi
  • 1 ceşcuţă cu orez
  • 1 ceşcuţă cu mazăre din conservă
  • 300 ml lapte
  • oţet
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de pui a la grec:

Carnea se spală şi se taie cubuleţe mici.

Morcovii, telina şi păstârnacul rase pe răzătoarea cu ochiuri mari şi ceapa tocată se pun la călit în ulei. Se adaugă cubuleţele de carne şi se pune apă. Se lasă să fiarbă. Se adaugă apoi orezul spălat şi cubuleţele de cartofi. Cand toate sunt gata se potriveşte gustul cu sare, piper şi oţet .Se stinge focul, apoi se adaugă  laptele fierbinte, mazărea şi pătrunjelul tocat mărunt.

Poftă bună!

TIPS-URI

1

În loc de lapte se poate folosi smântână.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbă cu perişoare din peşte