Ciorbita cu afumatura

de elena1988 in Ciorbe, 19 Ian 2011 | 5362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de oase afumate de porc
  • morcov
  • telina
  • pastarnac
  • leustean
  • ulei
  • sare si piper
  • ardei gras rosu
  • 2 conserve de rosii in bulion
  • o mana de taitei subtiri
  • 5 oua
  • 1l de bors( sau zeama de varza)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu afumatura:

Se spala toate legumele se taie( sau se rad) si se pun la fiert in apa impreuna cu oasele afumate, dupa ce s-au fiert oasele si legumele, punem rosiile decojite si tocate, sarea si piperul, mai lasam 10 minute si punem taiteii, borsul, si la sfarsit punem leustean, si ouale batute, punem capacul si lasam asa 10 minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]