Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat

de MotanLaOale in Ciorbe, 2 Mai 2011 | 8241 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g fasole boabe
  • 600g ciolan afumat
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 1 pasrarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina mica
  • 1 ardei
  • 3 rosii
  • 6 fire ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • 1 legatura leustean
  • ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.

Se curata ceapa.ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Ciolanul se spala.

Eu am pus la fiert fasolea cu ciolanul si putina sare in oala sub presiune.cam o ora.

Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

Ciolanul l-am scos pe o farfurie, am scos oasele, l-am poptionat si l-am pus in oala.

Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus rosiile taiate marunt si pasta de tomate si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare si am adaugat si verdeata tocata marunt.

Dupa cateva clocote este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana