Ciorba de burta

de susu in Ciorbe, 10 Feb 2011 | 12629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg burta de vita prefiarta
  • 4 l de apa
  • 1 picior de vita
  • Foi de dafin
  • Piper boabe
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 rasol de vita
  • 1 ceapa mare
  • Galbenusuri
  • Smantana
  • otet  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de burta:

Punem carnea de vitel la fiert si adaugam putin sare. Spumam de cateva ori si cand a fiert carnea adugam burta si legumele.Punem piperul si foile de dafin. Cand a fiert carnea se taie bucati mici iar burta fasii subtiri. Strecuram zeama de ciorba si punem carnea in oala. Separat frecam cateva galbenusuri cu smantana si adaugam treptat cate putin din zeama racita. Cand am adus-o la aceeasi temperature cu ciorba o putem adauga in oala. Acrim cu otet si cine doreste poate folosi si mujdei de usturoi. Pentru culoare eu rad un pic de morcov prin razatoarea mica si il calesc dupa care il pun intr-o strecuratoare deasupra ciorbei pentru a se lasa acea zeama portocalie. Servim neaparat cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

MotanLaOale 1

11.02.2011, 08:58

susu 1

11.02.2011, 14:33

Onesta, Criss, asa am auzit ca la iarna iar o s ama bucur de ea insa cum spune si Onesta trebuie sa stii sa te ocupi de ea, ce tre sa-i faci iar eu sincera sa fiu nu prea ma pricep la dastea si nu am nici timp insa incerc, ma straduiesc, am gasit pe net foarte multe lucruri despre asta si n-o arunc, am sa vad ce iese pana la urma. Eu am tinut-o pe veranda dintre bucatarie si balcon, unde ftografiez preparatele, acolo este un pic caldut, intra raze de soare, cica nu-i prieste curentul si nu trebuie miscata prea mult din loc. I-am zapacit pe toti din decembrie sa aibe grija la curent, s anu mi se ofileasca, mai rau ca, copiii

alinutzika 1

23.09.2011, 15:32

arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume, cu broccoli