Carnaciori in foietaj

de alinutzika in Aperitive / Garnituri, 11 Feb 2012 | 6470 vizualizari

 

Un aperitiv foarte aspectuos si gustos!

 

INGREDIENTE

  • carnaciori simpli sau picanti
  • aluat foietaj
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Se taie carnatii la lungimea dorita, iar aluatul de foietaj se taie in fasii lungi subtiri cu care se inconjoara fiecare carnacior lasand capetele libere. Se bate oul bine cu putina sare si se unge fiecare carnacior, apoi se presara deasupra susan sau mac. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc.

TIPS-URI

1

Ia uitati-va ce bine arata alaturi de celelalte aperitive

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj