Carnaciori in foietaj

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2015 | 4606 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 3-4 carnaciori
  • 50 gcascaval ras
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Taiem aluatul in fasii subtiri.Rulam pe fiecare carnacior fasiile de aluat, apoi ii portionam.

Asezam carnaciorii in tava in care am pus hartie de copt, apoi ii ungem cu oul batut si presaram pe fiecare cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]