Carnaciori in foietaj

de Dulciuri cu Georgiana in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2015 | 4525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata aluat foietaj congelat
  • un ou
  • 3-4 carnaciori
  • 50 gcascaval ras
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaciori in foietaj:

Lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei.Taiem aluatul in fasii subtiri.Rulam pe fiecare carnacior fasiile de aluat, apoi ii portionam.

Asezam carnaciorii in tava in care am pus hartie de copt, apoi ii ungem cu oul batut si presaram pe fiecare cascaval ras.

Introducem tava in cuptorul incalzit pana se rumenesc.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnaciori in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in foietaj